Miért viselkedett így?
Sétáltam a 4 éves kislányommal ma. Velünk szembe jött egy csaj, a kutyájával. A lányom imádja őket és megszerette volna simogatni a kutyát, amit persze előbb megkérdeztem volna, hogy lehet e... Barátságos fajta volt a kutya amúgy mert ismerem azt a fajtát. Gondoltam hátha megengedi a csaj, hogy a gyerekem megsimogassa. Erre ahogy a lányom elkezdett ujjongani, hogy :kutyus, kutyus, ez a büdös bunkó csaj meg ahogy ezt meglátta, átment a kutyájával az utca másik oldalára, a lányom meg elkezdett sírni, de nagyon. Én meg odakiabáltam, hogy "nem megölni akarta a kutyádat!"
De tényleg, miért kell ilyen bunkónak lenni, plane egy kisgyerekkel? És amúgy is megkerdeztem volna, hogy meglehet - e simogatni. De megse várja, hanem rögtön atmegy a másik oldalra...
Attól, mert a fajta nagy általánosságban barátságos, még egyáltalán nem biztos hogy az az egy egyed is az.
Vagy csak a gazdi nem szereti a gyerekeket, ez is egy oké érv. Nem tartozik semmivel nektek, a kutyája meg nem egy sétáló ingyencirkusz a gyerekeknek.
Ha megkérdezhetted volna, akkor is az lett volna a válasz, hogy "nem".
Tiszteletben tartottad volna, vagy ment volna a hiszti meg a sírás? Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!