Miért viselkedett így?
Sétáltam a 4 éves kislányommal ma. Velünk szembe jött egy csaj, a kutyájával. A lányom imádja őket és megszerette volna simogatni a kutyát, amit persze előbb megkérdeztem volna, hogy lehet e... Barátságos fajta volt a kutya amúgy mert ismerem azt a fajtát. Gondoltam hátha megengedi a csaj, hogy a gyerekem megsimogassa. Erre ahogy a lányom elkezdett ujjongani, hogy :kutyus, kutyus, ez a büdös bunkó csaj meg ahogy ezt meglátta, átment a kutyájával az utca másik oldalára, a lányom meg elkezdett sírni, de nagyon. Én meg odakiabáltam, hogy "nem megölni akarta a kutyádat!"
De tényleg, miért kell ilyen bunkónak lenni, plane egy kisgyerekkel? És amúgy is megkerdeztem volna, hogy meglehet - e simogatni. De megse várja, hanem rögtön atmegy a másik oldalra...
te tényleg ekkora hülye, hisztis liba vagy, hogy nem érted?
a te kicsi kis tüncimókusod elől azért menekül a csaj a kutyájával, mert a lányod érzéketlenül, a kutya számára kényelmetlenül/ijesztően kezdett viselkedni, ezért a csaj biztonságba vitte, a kutya meg a gyerek érdekében is.
amúgy igazad van, tényleg szánalmas világot élünk, ahol még mindig azt kell magyarázni felnőtt embereknek, hogy mi a megfelelő viselkedés az állatokkal szemben...
Te ordibalsz at az ut masik oldalara es a kutyas csaj a bunko
Ez aztan a logika, gratulalok xd
A kutya az ő felelőssége. A gyereked nem.
Hol kéne érdekelnie bárkit is, hogy épp min megy a hiszti?
Szerinted érdekel bárkit is, hogy vinnyogott a gyereked? Neveled meg, tanuljon meg viselkedni állatok mellett. Ha odakap, mert megtépte a gyerek a bundáját és fájt neki, belátnád, hogy a kölyköd s te voltatok az idiót@k? Biztos, hogy nem. Te tipikusan vérmama vagy, akit ki nem állhatnak. És megnyugtatlak, hogy a gyereked sem szeretik, mert pont olyan mint te.
Hatalmas pacsi a kutyás lánynak, remélem soha, senki nem fogja megengedni a gyerekednek, hogy hozzáérjen a szeretett kedvencéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!