Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Álmodtok régi szerelmekkel?

Álmodtok régi szerelmekkel?

Figyelt kérdés
Én 6-7 évvel ezelőtti nőröl is szoktam. Havi 1x

2021. jan. 22. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 10-15 évvel ezelőtti pasikkal is álmodok rendszeresen, akik amúgy eszembe sem jutnak máskor. Már egyik sincs rám hatással érzelmileg, nem jutnak eszembe róluk szép emlékek meg ilyesmi, csak úgy időnként felbukkannak az álmaimban.
2021. jan. 22. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam, 5 évvel ezelőtti legnagyobb szerelem volt. Elég csúnyán váltunk el, de 1-2 havonta 1x álmodok vele. Azt szoktam álmodni, hogy megint az ő házukban vagyok, segítek a szüleinek, beszélgetek velük stb.

Utána 1-2 napig azért jó érzés visszagondolni, hogy valahol ők is az életem részei voltak és családtagként viselkedek velem. De utána az érzéseim visszatérnek a "régi kerékvágásba".

2021. jan. 22. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Van egy, akinek az elvesztését nem tudtam teljesen feldolgozni.
2021. jan. 22. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 5 évvel ezelőtt nagyon csúnyán kidobott. Havonta 1x álmodok vele. Most már azon a szinten vagyok, hogy nem szeretem, nem fáj, sosem tudnám vele újra kezdeni.
2021. jan. 22. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. jan. 22. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, volt akivel egy heten at, es utana kilenc ev utan irt nekem. Almomban viszolyogtam tole, es bosszantott, hogy mit akar.
2021. jan. 23. 03:26
 7/7 anonim válasza:
100%

Rendszeresen, ciklikusan visszater az almaimba az elso szerelmem, pedig annak mar tobb, mint 25 eve...

Az alomban mindig szerelmes vagyok bele, annyira, amennyire talan az eletemben -a valosagban- sosem voltam senkibe.

2021. jan. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!