Vajon könnyebb lenne ismerkedni, hanem lennék vékony gyenge karú, de sörhasú, kopaszodó értelmiségi, hanem inkább sportos de talán butább ember lennék, pl vízvezetékszerelő? 27F
Értelmiségi családból származom, én is az vagyok. Jelenleg külföldön van egy nagyon jól fizető munkám. Hadd mondjam el: semmi értelme annak, amit írsz.
Attól, hogy megszerzel egy diplomát, nem leszel értelmes és intelligens. Az, hogy tudsz beszélni, semmit nem jelent, mert nem sokat kell beszélni, hanem értelmesen. A szabad bölcsészet szerintem amúgy is a legkönnyebb diplomák közé tartozik.
Sose értettem miért nézik le a szakmunkásokat. Neked égne legjobban a fejed, ha hirtelen nem tudnád őket hívni, ha problémád van, mert te nem értesz az ő szakterületükhöz. Másrészt miért lennének butábbak bármivel? Hadd nyugtassalak meg: beszélgettem már hajléktalannal, aki sokkal értelmesebb volt, mint néhány egyetemi szaktársam. Ha te ennyire előítéletes vagy, ne gondolod magad intelligensnek, mert nem vagy az.
Nem a külsőddel van a probléma, hanem azzal a mérhetetlen, oktalan önteltségedre. Bár tagadhatatlan, hogy a legtöbb embernek fontos a kölcsönös külső vonzalom. Ha lusta vagy ezért tenni, hát c'est la vie.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!