Egy tanítónő értelmiséginek számít?
Egyetemet végzett, pedagógus és a sok idióta, fogyatékos hülye gyereket oktatja. Nem gondolnám kevesebbnek azoknál, akik bármi mást tanultak, sőőt.
Nem értem miért nézik le ennyire a tanárokat. Nem vagyok tanár, de még így is feldühít ez a kérdés. Ha nem lennének tanítónők, tanárok meg a többi oktató, akkor ti sem tanulhatnátok, hiszen nem lenne kitől észlények.
"Egyetemet végzett, pedagógus és a sok idióta, fogyatékos hülye gyereket oktatja."
no comment
Itt sokan fogalomzavarban vannak.
A diplomások értelmiségiek. Ettől nem biztos, hogy értelmesek is, de az sem feltétlenül hülye, akivel nem értesz egyet.
Nem. Sokan intellektualatlan primitivek.
Ez nekem nem fèr bele az értelmiségi jelzöbe ahogy beszélnek vagy megnyilvánulnak sokszor mint egy paraszt.
A tanárok általában főiskolát végeznek, nem egyetemet.
Azért nézik le sokan, mert a legtöbbje kiégett, frusztrált, megkeseredett, elvált, gyerekgyűlölő ember egy nevetséges kis hatalommal a kezében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!