Szerintetek nem túlzás? 80 ezer forint értékű ajándékutalvány a szülőktől 4. o végén a tanítónőnek?
Lehet valoban räszolgält :) Es tetelezzük fel egy osztäly 29 diäkbol äll. 29 szulo ha elosztja ezt a költseget, mär nem is olyan veszes :)
En a volt osztälyommal 7. osztälyban karäcsonyra, a szülok nelkül, egy teljesen uj gitärt vettünk az osztälyfonokünknek. :) ♥ Szoval vannak ilyenek.
Toväbi szep estet neked,s bocsänat az ekezethiänyok miatt, csupän nemet a billentyüzetem. :)
így van, ha megérdemli, miért ne...manapság már ritka a jó tanár, aki foglalkozik is a gyerekekkel és nem csak bemegy, és előadja a sablonos kötelező mondandóját.
én például ha visszagondolok az általános iskolai éveimre, azon belül is a 3-4. osztályomra, olyan osztályfőnökünk volt, hogy jóformán az egész osztály egy szar széthúzó közösség lett, és ő meg nem is tett ez ellen semmit...felső 4 évben meg a végére már mi lettünk az iskola egyik legeredményesebb, legösszetartóbb osztálya egy másik osztályfőnökkel...ballagáson ő is kapott az osztálytól egy nagyobb ajándékot, mert megérdemelte.
én túlzásnak tartom.
ha én kapnám, nagyon zavarba jönnék tőle, el se akarnám fogadni.
egy jelképes ajándék elég. ha 10 ezer forint, már az is sok.
Örül majd neki, márha neki a pénz a legfontosabb.
Ha valóban szeretnek valakit azt személyes ajándékkal illik kifejezni!
Én személy szerint túlzásnak is és személytelennek gondolom. Azt hinném csórónak hisznek.
Szerintem túlzás. Ha annyira jó tanító, és bőven a kötelességén felül tett az osztályért (programokat szervezett, közösséget kovácsolt belőlük, mindenkiből ( a gyengékből is!) kihozta a lehető legtöbbet, akkor lehet, hogy a szülők tényleg hálásak és szeretnének valami komolyeóabb ajándékot adni. De aakor nyilván ismerik annyira a tanítót, hogy valami személyesebb dolgot adjanak.
Az én gyereke alsós tanítói 4. végén egy albumot kaptak, amibe minden gyerektől egy rajz és a gyerek ilyen volt-ilyen lett első szeptembertől negyedik végére fényképe került. Pár ezer forintból kijött. Az SZMK összegyűjtötte a az elsős kori képeket, és lefényképezte a gyerekeket 4. osztály májusában. A gyerekek rajzairól is fotók készültek és egy megfelelő cég előállította az albumokat. Amelyik szülő akart, szintén rendelhetett belőle.
A könyv mellé a tanítónők kaptak még valami bizsu szett/ teáskanna-bögre jellegű ajándékot és virágot.
hát én ilyen könyvecskét nem adnék, nyilván a szülőknek a saját csemetéjük cseperedése nagy jelentőségű, de lássuk be, hogy a tanítónők 2 év múlva már a nevüket sem fogják tudni, és a könyv a kukában vagy legjobb esetben a padláson végzi.
Az utalvány nagyon anyagias, szóval valami szép csokor meg valami hasznos dolog, és kész, viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!