Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek nem túlzás? 80...

Szerintetek nem túlzás? 80 ezer forint értékű ajándékutalvány a szülőktől 4. o végén a tanítónőnek?

Figyelt kérdés

2019. márc. 8. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Legjobb kombináció :D

Egy megalázó pénzösszeg meg egy drága porfogó.

Már bocs, de felnőtt emberek vagytok, gondolkodjatok is úgy.

2019. márc. 10. 08:02
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem hinném hogy örülni fog neki.
2019. márc. 10. 18:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó túlzás és kellemetlen is.

Mondjuk én a fotókönyvet jó ötletnek tartom rajzokkal, gyerekek személyes üzeneteivel (mondjuk akkor már inkább az osztály által készített album, abba rajzolni, írni, fotót ragasztani), mert még ha porfogó is, olyan, ami elfér a könyvespolcon és időnként elővéve onnan szép emlék lehet, jobb, mint egy huszadik kristályváza.

Az a pedagógus, akiről azt gondolják a szülők, hogy ilyen értékű ajándékot megérdemel, az igazán megérdemelné azt is, hogy ez az ajándék személyre szabott legyen. Ehhez persze az kell, hogy az ember ismerje a gyereke tanítóját. lehet az ajándék egy bőr diplomatatáska, egy bőr gyűrűs határidőnapló, egy egyedi könyvtáska, gravírozott toll, óra, ékszer... bármi olyan, aminek a pedagógus tudhatóan örül.

2019. márc. 11. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
En tanitó néni vagyok. Igaz fiatal, de: 8 éve tanitok. Ez a 3. osztályom. A fényképekből a saját családi albumaimat is alig tudom tárolni. Van mindegyik osztályomról egy csoportképem, es ez elég. Egy tanárnak mindig az aktuális osztálya a fontos. Egy egész album "idegen" gyerekekkel kicsit sok. Én nem vagyok túl penzcentrikus - talán azert dolgozom a szakmámban. Egy ilyen értékű utalvány nagyon zavarba hozna. Ha választhatnék, inkább egy szép vázát, egy kávés vagy teáskeszletet vagy egy kisebb értékű könyvutalványt választanék. Szóval en is azt mkndom mint több előző, gondoljátok újra az ötletet, mert nem az igazi.
2019. márc. 16. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!