Vajon könnyebb lenne ismerkedni, hanem lennék vékony gyenge karú, de sörhasú, kopaszodó értelmiségi, hanem inkább sportos de talán butább ember lennék, pl vízvezetékszerelő? 27F
11
Én az intellektualitásommal dolgozom. Vízvezetékszerelőbácsi pedig a kezével. Régen is voltak vezetők és parasztok. Mindenki tudja hol a helye.
Programzó vagyok a párom cnc gépeken dolgozik. Tudod mi minden jobb benne mint a diplomás exeimben? Vele is bármiről el tudok beszélgetni sőt több mindenről, mert ő enged a dologból ha tévedett nem pedig kioktató hangsúlyban magas lóról beszél, de ő ez mellett megjavít mindent otthon, amikor házat vettünk rengeteg pénzt spóroltunk azzal, hogy sok szakmunkát megcsinált a haverjaival de cipőt se dobtam ki azóta, amire az exem csak megvonta volna a vállát, hogy veszünk újat (az exem keresett kevesebbet így nem a pénz miatt). Sokkal inkább ad magára, érdekli a külseje. Rendszeresen sportol (focizik)ami meg is látszik az alkatán és hatalmas baráti, ismeretségi köre van, szívesen jár közösségbe, el lehet vele menni nyaralni, kirándulni, bulizni.
Na ennyivel jobb az a bizonyos vízszerelő. Nem általánosítok mert biztosan van ilyen a diplomások között is, inkább arra akarok rávilágítani, hogy ez nem a képzettségi szinten múlik. Ha valakivel találkozok egy szórakozóhelyen, a lényeg, hogy mennyire jövök ki vele, milyen jól tudok vele beszélgetni nem pedig az kérdezem meg hány diplomája van mert pont nm fog érdekelni.
27 evesen a sorhas se semmi,
De hidd el az igazi problema a szemelyisegiddel van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!