Hogy kerüljem el ezt a lányt? Mire fől ez a viselkedés?
Szóval van egy lány, akivel alakúlt egy kis dolog köztünk még párhónapja, de nem jöttünk ősze az én hibámból vagyis ez a dolog kicsit az ő hibája is meg a barnőjé is
Teltek múltak a napok, hónapkok nem beszéltünk róla ,egymásal nagyon keveset de csak a gyerekes cívódás ment amit elejinte élveztem mert szórakoztató volt, és vicces
Aztán elkezdet kicsit féltékenykedni és azért berágot rám ,hogy nem tudtam mikór van a névnapja...
Eltelt pár nap és én kicsit megint bele szertem, bekövtem
ma!!! instán ő visza is
követet, majd kitettem (ugyan csak ma)egy képet amit beszivezet ,ő még pár napja kittet egy képet amit én nem
(mivel nm volt bekovetve instán) sziveztem be, és elkezdi írni h szivezem már be a képet...
ez csak szerintem flegma viselkedés??? És miért paracsolga??? ilyet még soha nem csínalt erre azt reagaltam
ok
És ezzen meg sértődik...es irja a baratnője h egy lanynak soha ne ìrj olyat h ok vagy azt h aha stb
(Ez egy messenger csoport)
Ugy írta volna a bari nője mintha lenne a megsertődöt csajhoz közöm...
Na szóval ezt miért csinálja??
Alapjáratban egy nagyon kedves lány több évig volt az osztály társam, és egyszer sem volt ilyen bunkó beszólása senkinek
Mit tegyek ezzek után?
Hagyam figyelmen kivűl? Ne foglalkozak vele?
Mert a tizeneves csajok ilyenek. Alakul még a személyiségük. Hol jobb, hol rosszabb irányba. Ennek vagy tanúja jelenleg. És tényleg a 13-16 éves korosztályra jellemző viselkedés, nem egy érettsegin túllevő. Kit érdekel, hogy hányan szívezték be a profilját? Max a magamutogató, hülye pi**ákat.
Az "ok" valaszod pedig szerintem jelen helyzetben rendben van. Mit várt? Azt remélte, hogy azt kapja válasznak, hogy "Persze drága .... . Bocsánat, hogy nem volt rá időm, de a kedvedért lealacsonyodok idáig!" ? Vagy mi?
"Mennyi rossz indulatú ember van oké van benne hiba jó sók de miért kell erre felhívni a figyelmemet ?"
Azért drága, mert ilyen helyesírással égne a pofámról a bőr, nem hogy még elvárjam, hogy segítsenek rajtam...
Én ha valakitől segítséget szeretnék kapni, megadom neki a tiszteletet legalább annyira, hogy odafigyelek arra, hogy helyesen és értelmesen fogalmazzam meg a kérdésem. Ha már normális válaszokat vársz, ez a legkevesebb.
Oké 😌
Ha lesz ilyen gondom a jövöben úgy lesz
Szerintem ez együtt jár. Ha értelmes ember lenne, nem lenne gyerekes és a helyesírásával se lenne probléma.
Mondjuk teljesen megértem, hogy téged nem a helyesírása zavar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!