Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kerüljem el ezt a lányt? ...

Hogy kerüljem el ezt a lányt? Mire fől ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány, akivel alakúlt egy kis dolog köztünk még párhónapja, de nem jöttünk ősze az én hibámból vagyis ez a dolog kicsit az ő hibája is meg a barnőjé is

Teltek múltak a napok, hónapkok nem beszéltünk róla ,egymásal nagyon keveset de csak a gyerekes cívódás ment amit elejinte élveztem mert szórakoztató volt, és vicces

Aztán elkezdet kicsit féltékenykedni és azért berágot rám ,hogy nem tudtam mikór van a névnapja...

Eltelt pár nap és én kicsit megint bele szertem, bekövtem

ma!!! instán ő visza is

követet, majd kitettem (ugyan csak ma)egy képet amit beszivezet ,ő még pár napja kittet egy képet amit én nem

(mivel nm volt bekovetve instán) sziveztem be, és elkezdi írni h szivezem már be a képet...

ez csak szerintem flegma viselkedés??? És miért paracsolga??? ilyet még soha nem csínalt erre azt reagaltam

ok

És ezzen meg sértődik...es irja a baratnője h egy lanynak soha ne ìrj olyat h ok vagy azt h aha stb

(Ez egy messenger csoport)

Ugy írta volna a bari nője mintha lenne a megsertődöt csajhoz közöm...

Na szóval ezt miért csinálja??

Alapjáratban egy nagyon kedves lány több évig volt az osztály társam, és egyszer sem volt ilyen bunkó beszólása senkinek

Mit tegyek ezzek után?

Hagyam figyelmen kivűl? Ne foglalkozak vele?

2021. jan. 21. 03:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%
Tanulj meg írni először
2021. jan. 21. 04:55
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Hagyma figyelmen kivul.Miert szivezetbe? Hónapkok egymásal.....parancsolga??? Flegma.
2021. jan. 21. 06:09
 13/30 anonim ***** válasza:
78%

Te maximum,14 éves lehetsz,eltaláltam,vagy kevesebb.

Ilyen gyerekes vilelkedesel meg nem találkoztam.

Jezusom!!

Nekem is enyi bajom lenne az eletben,boldog ember lennék.

2021. jan. 21. 06:52
 14/30 anonim ***** válasza:
69%

Nőként mondom, h hagyd a p*csába. Ki a fsz kíváncsi arra, h nap mint nap kitalaljon valami hülyeséget, aztán idegeskedj rajta.

Tiltsd le v nem tudom.

Bar egy 'ok' válasz után én is felkapnám a cukrot, de jelen helyzetben megérdemelte.

2021. jan. 21. 06:53
 15/30 anonim ***** válasza:
50%
Gyerekek, tegyétek meg tippjeiteket: mennyi hiba van a kérdező szövegében? Aki jól válaszol, minden eltalált helyesírási hibáért 100 pontot kap!
2021. jan. 21. 06:55
 16/30 anonim ***** válasza:
50%
Gondoltam, megnyerem, és elkezdtem számolni, de korán reggel mégsincs ehhez idegzetem...😆
2021. jan. 21. 07:30
 17/30 anonim ***** válasza:
84%
Három mondat után feladtam. Nem érzek késztetést olyan embernek segíteni, aki arra se hajlandó, hogy odafigyeljen a helyesírásra, amikor segítséget kér másoktól.
2021. jan. 21. 07:39
 18/30 anonim ***** válasza:
67%

1. fől

2. alakúlt

3. párhónapja

4. ősze

5. hónapkok (amúgy ez csak elírás szerintem)

6. egymásal

7. elejinte

8. elkezdet

9. berágot

10. mikór

11. bele szertem

12. bekövtem

13. visza

14. követet

15. beszivezet

16. kittet

17. nm (ez is csak elírás)

18. szivezem már be

19. parancsolga

20. csínalt

21. ezzen

22. meg sértődik

23. irja

24. megsertődöt

25. osztály társam

26. ezzek

27. hagyam

28. kivűl

29. foglalkozak

LEZSIBBADTAM

2021. jan. 21. 07:53
 19/30 A kérdező kommentje:
Mennyi rossz indulatú ember van oké van benne hiba jó sók de miért kell erre felhívni a figyelmemet ?
2021. jan. 21. 08:44
 20/30 A kérdező kommentje:
Én meg értem ,hogy mindenki kivan a helyes írásom látván csak a jövöben ezt hanyagoljuk mert 15 valaszt kaptam abbol csak asszem 2 vagy 3 válasz az aki segíteni akar azzoknak köszönöm ,hogy segítetek dee azert a trolkodok hagyanak már békén és most ezzel nem mondtam szerintem csunyát...csak kiáltam magamért ennyi...bár minnek is a tobbseg ugyis megint a torkomnak fog esni 😒😶🤭
2021. jan. 21. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!