Hogy kerüljem el ezt a lányt? Mire fől ez a viselkedés?
Szóval van egy lány, akivel alakúlt egy kis dolog köztünk még párhónapja, de nem jöttünk ősze az én hibámból vagyis ez a dolog kicsit az ő hibája is meg a barnőjé is
Teltek múltak a napok, hónapkok nem beszéltünk róla ,egymásal nagyon keveset de csak a gyerekes cívódás ment amit elejinte élveztem mert szórakoztató volt, és vicces
Aztán elkezdet kicsit féltékenykedni és azért berágot rám ,hogy nem tudtam mikór van a névnapja...
Eltelt pár nap és én kicsit megint bele szertem, bekövtem
ma!!! instán ő visza is
követet, majd kitettem (ugyan csak ma)egy képet amit beszivezet ,ő még pár napja kittet egy képet amit én nem
(mivel nm volt bekovetve instán) sziveztem be, és elkezdi írni h szivezem már be a képet...
ez csak szerintem flegma viselkedés??? És miért paracsolga??? ilyet még soha nem csínalt erre azt reagaltam
ok
És ezzen meg sértődik...es irja a baratnője h egy lanynak soha ne ìrj olyat h ok vagy azt h aha stb
(Ez egy messenger csoport)
Ugy írta volna a bari nője mintha lenne a megsertődöt csajhoz közöm...
Na szóval ezt miért csinálja??
Alapjáratban egy nagyon kedves lány több évig volt az osztály társam, és egyszer sem volt ilyen bunkó beszólása senkinek
Mit tegyek ezzek után?
Hagyam figyelmen kivűl? Ne foglalkozak vele?
Legyet oly szivesek normails valaszokat adni !!
3as tudom jól ,hogy ironizász...
A másik az én nem ebbe a lanyba szertem belé!!!
Én egy kedves oda adó aranyos lányba....és ő távolról sem az a lany aki nekem tetszet!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!