Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kellemetlenül érzed magad, ha...

Kellemetlenül érzed magad, ha leárazott terméket vásárolsz?

Figyelt kérdés

A kérdesem azokhoz szól, akik alkalom adtán élnek a leárazott termékekkel, élelmiszerekkel.

Tegyük fel veszel pl egy doboz felvàgottat, amikor a kasszánál virít a neonzöld 50% matrica, van benned rossz érzés, pl azzal kapcsolatban, hogy mások mit gondolnak?

2021. jan. 21. 00:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem. Amúgy sem látja a kutya sem, hogy mit veszek, mivel az önkiszolgáló kasszánál fizetek mindig. Szóval még egy pénztárossal sem látja, hogy mit vettem, nemhogy a többi vevő. De ha látnák sem zavarna.
2021. jan. 21. 16:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne rossz érzés? Most is pl akciós egy halom karácsonyi csoki meg adventi kalendárium, ilyesmik. Van olyan termék, amit eredeti árán sajnálok megvenni, de ha akciós, akkor miért ne? Attól se volt sose szívfájdalmam, ha egy műszaki cikket vagy ruhát szereztem meg olcsóbban, sőt :D (itt most teljesen ép, új holmira kell gondolni)

Amúgy meg mégis kit érdekel, hogy mit vásárolok? Maximum a boltot, mert az alapján küld kuponokat, de az se nagyon érdekel.

Ismerek olyan embert akinek több száz milliója van, de az utcán meg nem mondod róla, ő is szereti az akciós dolgokat. Ha egy ismert ember venne se érdekelne/zavarna, nem tartanám furának, hiszen ő is pénzből él, miért adna ki érte többet? Mert megteheti?

2021. jan. 21. 16:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Pont nem érdekel, ki mit gondol. Ha neki ciki az akcios, nagyon jó, több marad nekem.

Én kimondottan vadászok az akciosakra. Ha milliomos lennék is ugyan ugy megvenném, mivel a minöségén ez nem érzödik és a pénzt én sem szarom.

2021. jan. 21. 20:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Én direkt keresem a leárazott termékeket, 50-75% szokott lenni, zárás előtt szoktam direkt boltba menni, akkor a pékárú is (nálunk) -50%.
2021. jan. 21. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!