Mit tehetek? mit tehetnék hogy ne érezzem zavarba/kellemetlenül magam ilyenkor?
Lehet, hogy furcsa kérdés.. de a párommal együtt élek és nem merek elmenni WC-re ha nagy dolgom van .. mindig akkor olcsón meg, ha nincs itthon (elmegy boltba stb és olyankor nem megyek vele).. tudom természetes dolog stb, de valamiért zavarban érzem magam ilyenkor.. a napokban erős hasmenésem volt és hát elég kellemetlenül éreztem magam annak ellenére, hogy természetes emberi dologról van szó aztán mikor már megkönnyebbültem még egy kicsit zavarban voltam s ő is olyan volt mintha mi sem történt volna ..
A kérdésem pedig az lenne, hogy mit tehetnék hogy ne érezzem zavarba/kellemetlenül magam ilyenkor?
Kezdetben(?) még természetesek ezek a fenntartások, de aztán egyre inkább elfogadjátok egymást szőröstül-bőröstül. Másképp egyszerűen nem lehet élni.
Nem azt mondom, hogy fingóversenyt rendezünk, de ha néha kijön valamelyikünknél egy puki, nem csinálunk belőle ügyet, mintha meg sem hallottuk volna.
Nekem nem a hangokkal/szagokkal van a problémám.. hanem hogy mikor már ingert érzek rá hogy na mennem kell már akkor kényelmetlenül érzem magam ..
Az eddigi válaszokat pedig nagyon köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!