Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez embereknek nem szabad...

Ez embereknek nem szabad gyengeséget mutatnod, mert ha egyszer is megteszed, megjegyzik örökre azt a pillanatod és többé nem fognak emberszámba venni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 18:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, tök igaz ez.
2021. jan. 20. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Ilyen emberek is vannak, szerencsére nem mindenki. Mondjuk, hogy ki mire hogy reagál senkire nincs ráírva.
2021. jan. 20. 20:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nekem pont jót tett, hogy kimutatattam/kimutatom. A következő variációk szoktak lenni: A másik fél jobbnak/erősebbnek hiszi magát nálam. Ezért szívesen barárkozik velem, mert úgy érzi, hogy nem sértem az egóját, nem vagyok lehetséges vetélytárs. Engem meg nem zavar, ha jobbnak érzi magát nálam, mert olyan a személyiségem, hogy ezek nem érdekelnek engem. Én másoktól fügettlenül érzem magam erősnek/gyengének.

A másik szituáció meg az, hogy a másik fél egyenrangúnak lát emiatt, és nem érzi azt, hogy jobb vagyok nála. Így szívesen barárkozik velem, mert nem érzi magát kevesebbnek.

Szóval egyik esteben sem történik meg az, hogy utána nem vesznek ember számba.

2021. jan. 20. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!