Miért jó az valakinek, ha rasszista?
Ők maguk sem tudják ezt értelmesen megmagyarázni.
Ösztön.
Fajfenntartás alapja az, hogy a saját rasszod, genetikai állományod viszed tovább.
Ha minden héten kétszer megkérdezitek ezt, annak sok értelme nincs. Inkább használjatok keresőt, ha már pszichológiai könyveket nem forgattok a témában :)
Az arcból vissza vettem, de tényeg heti téma ez most itt. Mintha valami politikai propaganda lenne!
Intrracial kujonságok, házasságok, rasszizmus megkérdőjelezése.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke..
Video ajánló : " a rasszizmus szívás - a metrón"
Keress rá!
5-ös! Itt egy komment...
"Hogy mennyi valóság alapja is van a szóban forgó komolytalan, gyerekes hangvételű videóknak, arról különösebben nem szeretnék értekezni, hisz aki nyitott szemmel jár a világban, az tudja, hogy tartalmilag ezek szöges ellentétben állnak a mindennapi tapasztalattal, főleg vidéken, kistérségekben. Az én “kedvencem” a villamosmegállós videó lett, ahol a többi részre is jellemzően, kabaréba illő, mesterkélt, és röhejesen túljátszott dolgok történnek."
A valóság alapja megvan.
Akár hiszed akár nem.
Engem pakoltak már ki 8ban. Nekem cigány látványa ugyan az, mint egy kocsonya látványa egy vegánnak.
Hát persze.... másnaponta kiírja ugyanazt, különböző formákban... Valamit TASZ-kalap lehet, aki aztán jól megírja a cikkeit, hogy tényleg, milyen borzalmas, hogy ekkora a rasszizmus Mo-on....
Egyik ilyen lilaködös se lakik Borsodban, vagy c-fertőzött részeken.... A más f...val akarják verni a csalánt.
Az egészséges rasszizmus ÉLETET MENThet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!