Fotón, videón látva magad már döbbentél meg?
Figyelt kérdés
Hogy "De hát basszus nem lehet hogy így nézek ki! Tükörben nem ilyennek látom magam! Ilyen öregnek nézek ki?"
És ez miatt mondjuk csökken az önbizalmad?
Vagy mások meg mondják hogy mennyire jól nézel ki azon a fotón, de te meg kb elhányod magad attól a fotótól!
2021. jan. 20. 10:56
11/16 anonim válasza:
Inkább elkeserít, mint megdöbbent. Nem is készült rólam az elmúlt 10 évben kettőnél több kép.
12/16 anonim válasza:
Forditva. Mikor meglattam magam videon, nem akartam elhinni, hogy nem egy rakas szar vagyok, hanem az ellenkezoje. 23 evesen fedeztem fel, hogy igazabol milyennek latnak masok, es rengeteg gyotrelemtol szabadultam meg.
13/16 anonim válasza:
Nagyon fontos, főleg a video, mert néhány fotó fals képet is adhat (rosszak a fényviszonyok, rosszul elkapott pillanat - vagy éppen túl jól, stb.), viszont a video nem hazudik.
Szerintem fontos része az önismeretnek az, hogy látod azt, mások milyennek észlelnek téged, és így objektívabb benyomást alkothatsz önmagadról.
14/16 anonim válasza:
Folyamatosan, hisz olyan formám, személyiségen, alkatom van.
15/16 anonim válasza:
Igen, volt már rá példa. De az ellenkezőjére is volt, mikor egy profi fotós csinált rólam baromi jó képeket.
16/16 anonim válasza:
gyakran van hogy meglepődök, de nem mindig negatívan. Viszont #10el egyetértve, a hangomat visszahalva mindig elszörnyedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!