Fotón, videón látva magad már döbbentél meg?
Hogy "De hát basszus nem lehet hogy így nézek ki! Tükörben nem ilyennek látom magam! Ilyen öregnek nézek ki?"
És ez miatt mondjuk csökken az önbizalmad?
Vagy mások meg mondják hogy mennyire jól nézel ki azon a fotón, de te meg kb elhányod magad attól a fotótól!
Jelen. Szülés után 5 hónappal örültem, hogy csak 6 kg maradt rajtam (20at híztam összesen, szóval rosszabbra számítottam).
Annyi, hogy egyel lett nagyobb a ruhaméretem mint amúgy, de nem láttam magam vészesen kövérnek egyáltalán. Ahogy írtad, a tükörben elment.
Aztán a nagytesó, aki 5 éves, megkérdezte egy hete, hogy csinálhat e képeket a mobilommal, annyira szeretné kipróbálni.
Szóval megengedtem, csinált vagy 20 képet én meg majd leestem a székről.
Nem is az, hogy kövér lennék a szó szoros értelmében. Hanem ilyen amorf :D
Tokás, plöttyedt, vastag a karom, nagy a hasam, sápadt a fejem.
A fejemen nagyon látszik az a 6 kg, teljesen más lettem.
Ennek hatására egy hete csak halat, csirkét eszem zöldséggel, nasinak gyümit. Rendeltem ilyen kollagén italt meg vacsi pótló vitaminos shaket.
Fogytam másfél kilót eddig, remélem kitartok:)
Igen.
Én enyhén autista vagyok és társaságokban készült spontán fotókon néha igen fura vagyok.
Görbe, fülem mögé szorított, kócos és fura hajjal, esetleg fura testtartással. Esetleg valami nem is stimmel a ruházatommal, szétcsúszott, lecsúszott. Sok fotón (pl ha előadást hallgatunk) lefelé nézek.
Összességében szinte ijesztő.
A tükör előtt kihúzom magam, megigazítom a hajamat, figyelek magamra, de a fotók tanúsága szerint amint nem figyelek magamra, egy gnómmá válok.
Felnőtt koromra részben spontán, részben a tudatosságomnak köszönhetően kevésbé vagyok auti, így a rólam készült képektől is valamennyire kevésbé ijedek meg.
A másik nekem is a súlyom.
A BMI alapján csak kicsit vagyok túlsúlyos és egyébként is olyannak látom magam, aki kevesebbnek néz ki a valódi tömegénél (ez valóban így van, anno a BMI alsó határán tűvékony voltam és mások is mondogatták, hogy híznom kellene).
Jelenleg a tükörben totál jónak látom a hasamat, lábszáraimat, egyedül a felkaromat löttyedősnek, nagynak.
Namost egy fotón sportruhában, hátulról egyenesen kövér voltam, egy másikon a felkarom volt akkora, mint a többi csaj hasa.
Extrudált kenyeret eszem, a nasi egy része Korpovit keksz és magvak, heti 3 órát edzek, ezen a héten már 100 percnél járok. Nem riadok meg a gyaloglástól 1-2 megálló helyett és lift, mozgólépcső helyett csaknem mindig lépcsőzöm. Egyelőre csak egyre nő a súlyom.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!