Miért gondolják azt sokan, hogy buta és egyszerū ember az, aki szereti az Agymenōket?
Nem tartom őket butának, de az Agymenőket se tartom egy kifejezetten eszes és okos sorozatnak :D
Ez összességében nem gond, én is nagyon tudok kedvelni ilyen-olyan trash kontentet, ezekkel az ember célja nyilván a kikapcsolódás, nem pedig az intenzív agymunka, erre pedig tökéletes az Agymenő is.
Az más kérdés, hogy egyén szinten kinek jön be az adott dolog, pl én se szeretem az Agymenőket, de ez nem is baj, más az emberek humorérzéke.
Ez egy általánosítás, aminek annyi alapja van, hogy a sorozat tényleg nem az intellektualitás csúcsa, és nem is olyan emberek a célközönsége, akik valami hatalmas remekművet akarnak látni, tele rejtett üzenetekkel, írói párhuzamokkal, metaforákkal, és mély karakterekkel.
Ha az agymenőket nézed, ironikus módon nem kell használnod az agyad, hogy mélyebben elgondolkozz azon, mit is látsz. Egyszerűen úgy írták meg a sorozatot, hogy amíg nézed, addig szórakoztasson, kikapcsolja az agyad.
Ettől függetlenül természetesen nem csak buta emberek nézhetik.
Köszi a válaszaitokat!
Én is így gondolom és egyáltalán nem tartom gáznak meg butának azt, aki nem szereti, inkább azt, aki másokat cikiz az egyéni ízlés miatt.
Aki szerint buta embereknek való, pont az akar erōltetetten okos lenni, hiszen ez a sorozat nyilvánvalóan nem gondolkodós, pontosan a "pihentagyúság" a célja.
Én a South Parkot nézem és nem vagyok hülye mégis annak néznek...
Azt mondják aki South Parkot néz az egy proli
Ugye nem így van? 🥺
Na a South Parkkal pont úgy vagyok hogy az egy kaki, hülyéknek, de azt mondják én vagyok a hülye, hogy nem értem 😃. Első voltam egyébként.
Megnézették velem ezt az új covidos részt, de csak szenvedtem alatta.
A South Park számomra is inkább idegesítō, mint vicces, pedig szeretem a morbidabb fekete humort is, de a SP elōtt értetlenül állok, gyerekként sem kötötte le a figyelmemet.
De ettōl függetlenül nem gondolom, hogy feltétlenül hülye vagy mūveletlen lenne az, aki nézi. Érdekes, mennyi különbözō humorérzék van és hogy azok hogy szembenállnak néha egymással, más gondolkodásra utalnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!