Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket idegesítenek a lassú...

Titeket idegesítenek a lassú emberek?

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam már magamon is, hogy nagyon felmegy bennem a pumpa, ha valaki segglassú és mindenkit feltart. Csak én vagyok így ezzel?

Pl amikor valami pultnál ácsorog és akkor kezd csak el azon gondolkozni, hogy mit is akar egyáltalán, végigkérdezi a fél árukészletet, közben meg már 20an állnak mögötte türelmetlenül, mert mindenki sietne a dolgára.

Vagy a kasszánál kezdi kikeresni a kártyát/pénzt/utalványt pluszba még be se pakolt a kosarába a szalagról.

Tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, csak érdekel, hogy ki hogy viszonyul ehhez.

Titeket mi idegesít a legjobban ha lassúságról van szó?

2021. jan. 20. 08:46
1 2
 1/20 Gyakori93 ***** válasza:
81%

Hogy mi idegesít? A lassan haladó 8 órás munka idő! 😂

Viccet félre téve, valóban idegesítő egy kicsit, amikor a pékségben az előttem lévő vásárló, mindenből kér 1-2 dolgot, mert hát természetesen a pultnál kiszolgáló eladó minden terméket külön csomagol el! Olyankor a falra tudnék mászni!

Meg néha a 30, 40-nel közlekedő emberek is fel tudnak húzni ha az adott úton 50-es tábla van!

De ha bele gondolok, sok minden tudja idegesíteni az embert.

Úgy, hogy meg kell tanulni türelmesnek lenni! 😉

2021. jan. 20. 08:54
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha sietek, akkor idegesít. Egyébként nem.
2021. jan. 20. 08:56
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Természetesen van ilyen, de akkor rászolok magamra, hogy nem én sz.rtam kerekre a világot. Mi vagyok én, hogy más embereket elitéljek?

"Titeket mi idegesít a legjobban ha lassúságról van szó?" Én magam ezért is sikerül gyorsan megoldanom!

2021. jan. 20. 08:57
 4/20 anonim ***** válasza:
66%

Mar elengedtem ezeket, ha ideges vagyok se halad gyorsabban az a tetű.

Forgalomban is, de ott legalabb van elorebb jutasra lehetoseg.

2021. jan. 20. 08:59
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

Néha. Ilyenkor eszembe jut, milyen sokan élnek napi szinten Xanaxon, Rivón és antidepiken és rögtön beugrik a sógornőm is, aki valóságos lassított felvétel. Mögé kerülni a sorban maga lehet a rémálom.

Az utakon nem érdekel, a feleségemet annál inkább. Ő a 90 helyett 70-es népek miatt lesz idegbeteg, mert előzni viszont nem mer a Wagonnal. :D

2021. jan. 20. 09:01
 6/20 anonim ***** válasza:
70%
Engem is felcsesz. Múltkor parkolóba akartunk beállni, és két csitri csaj pont ott sétált át a parkolón azon a helyen. Hallják az autót, még vissza is néz az egyik birka, és annál inkább lassan mennek. Az ilyen még dühítőbb. Mit gondol, annyira szép, hogy még nézné egy óráig az ember? A fél autó meg kinn az úton, ahol más is parkolóra vadászik, vagy menne el mögöttünk, de nem tud. Kiborítanak, akik direkt még lelassítanak, ha látják h útbavannak, a szimpla mamlasz lassú emberek is kb. ilyen idegesítőek. Én folyamatosan többszemszögből figyelek mindent, másra is gondolok, nem akarom h más akadjon ki rajtam, nem akarok olyan lenni, ami engem is bosszant. A férjem is olyan amúgy, hogy hosszú a sor a sparban, végre odaérünk a kasszához, csaj kérdi h van-e sshop kártya, és akkor nagyon lassan kiveszi a táskából a bukszát, és onnan egy hét alatt a kártyát. Mikor elteszi a kártyákat a bukszába, patent, vissza táska stb, azzal is sok idő megy el, és ezt mindenki szépen megvárja mert muszáj. :D Ez is bosszantó, de már nem merek szólni neki, általában előre szólok neki, h készülődjön elő még mikor unatkozik várva a haladásra...
2021. jan. 20. 09:06
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

Szintén hót felcsesz engem is.. párom is ugyanez. Mármint ő is olyan lassú a pénztárnál is, se a kártyát nem veszi elő, se a pontgyűjtőt, semmi.. Egyszerűen nekik hiányzik a logika meg ilyenek.

Utakon is felcseszem magam, ha nem mennek rendesen.

2021. jan. 20. 09:08
 8/20 anonim ***** válasza:
65%
Ha szerencsétlenkedik, csak akkor
2021. jan. 20. 09:25
 9/20 anonim ***** válasza:
57%

Kedvenc jelenetem a Rém rendesből:

https://www.youtube.com/watch?v=tT1XMQI4LYI

2021. jan. 20. 09:27
 10/20 anonim ***** válasza:
66%
Néha idegesít néha nem.Fele-fele arányban.Akkor a legidegesítőbb mikor melegem van már a maszkban és még mindig tökörészik vagy ha időpontra kell menjek vhova vagy alapból feszültebben ébredek akkor kb.minden idegesít.Máskor meg nem érdekel
2021. jan. 20. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!