Titeket idegesítenek a lassú emberek?
Többször tapasztaltam már magamon is, hogy nagyon felmegy bennem a pumpa, ha valaki segglassú és mindenkit feltart. Csak én vagyok így ezzel?
Pl amikor valami pultnál ácsorog és akkor kezd csak el azon gondolkozni, hogy mit is akar egyáltalán, végigkérdezi a fél árukészletet, közben meg már 20an állnak mögötte türelmetlenül, mert mindenki sietne a dolgára.
Vagy a kasszánál kezdi kikeresni a kártyát/pénzt/utalványt pluszba még be se pakolt a kosarába a szalagról.
Tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, csak érdekel, hogy ki hogy viszonyul ehhez.
Titeket mi idegesít a legjobban ha lassúságról van szó?
Hogy mi idegesít? A lassan haladó 8 órás munka idő! 😂
Viccet félre téve, valóban idegesítő egy kicsit, amikor a pékségben az előttem lévő vásárló, mindenből kér 1-2 dolgot, mert hát természetesen a pultnál kiszolgáló eladó minden terméket külön csomagol el! Olyankor a falra tudnék mászni!
Meg néha a 30, 40-nel közlekedő emberek is fel tudnak húzni ha az adott úton 50-es tábla van!
De ha bele gondolok, sok minden tudja idegesíteni az embert.
Úgy, hogy meg kell tanulni türelmesnek lenni! 😉
Természetesen van ilyen, de akkor rászolok magamra, hogy nem én sz.rtam kerekre a világot. Mi vagyok én, hogy más embereket elitéljek?
"Titeket mi idegesít a legjobban ha lassúságról van szó?" Én magam ezért is sikerül gyorsan megoldanom!
Mar elengedtem ezeket, ha ideges vagyok se halad gyorsabban az a tetű.
Forgalomban is, de ott legalabb van elorebb jutasra lehetoseg.
Néha. Ilyenkor eszembe jut, milyen sokan élnek napi szinten Xanaxon, Rivón és antidepiken és rögtön beugrik a sógornőm is, aki valóságos lassított felvétel. Mögé kerülni a sorban maga lehet a rémálom.
Az utakon nem érdekel, a feleségemet annál inkább. Ő a 90 helyett 70-es népek miatt lesz idegbeteg, mert előzni viszont nem mer a Wagonnal. :D
Szintén hót felcsesz engem is.. párom is ugyanez. Mármint ő is olyan lassú a pénztárnál is, se a kártyát nem veszi elő, se a pontgyűjtőt, semmi.. Egyszerűen nekik hiányzik a logika meg ilyenek.
Utakon is felcseszem magam, ha nem mennek rendesen.
Kedvenc jelenetem a Rém rendesből:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!