Ha lassú gondolkozású vagyok ebből jön hogy a reakció időm is nagyobb tudom ezt fejleszteni?
Figyelt kérdés
nincs gondom a megértéssel csak az idejével.
nem tudom lehet ez is egy fajta butaság?
illetve a matematikai számolások logikai dolgok is lassabban mennek.
2021. jan. 8. 09:40
1/2 anonim válasza:
Ìrj fel magadnak kesz válaszokat amiket minden szituban jol jöhetnek. Amolyan közhelyeket
2/2 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, elképesztően lassan számolok fejben, akár 2 kétjegyű szám összeadása is problémát okoz. viszont egyáltalán nem tartom magam butának emiatt. A felfogásom lassú ugyan, de a memoriám nagyon jó, és ez valamennyire kompenzálja ezt a hiányosságot pl. tanulásnál.
Azt, hogy mivel lehetne fejleszteni, nem tudom. Ezt én amolyan részképességzavarként fogom fel, mint pl. a diszlexia, nem tudok elkene sokat tenni. Lehet, hogy ha sokat gyakorolsz (pl. logikai feladatokat) vagy belekényszeríted magad olyan helyzetekbe, ahol hirtelen reakciót kell adnod, javul, de nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!