Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket idegesítenek a lassú...

Titeket idegesítenek a lassú emberek?

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam már magamon is, hogy nagyon felmegy bennem a pumpa, ha valaki segglassú és mindenkit feltart. Csak én vagyok így ezzel?

Pl amikor valami pultnál ácsorog és akkor kezd csak el azon gondolkozni, hogy mit is akar egyáltalán, végigkérdezi a fél árukészletet, közben meg már 20an állnak mögötte türelmetlenül, mert mindenki sietne a dolgára.

Vagy a kasszánál kezdi kikeresni a kártyát/pénzt/utalványt pluszba még be se pakolt a kosarába a szalagról.

Tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, csak érdekel, hogy ki hogy viszonyul ehhez.

Titeket mi idegesít a legjobban ha lassúságról van szó?

2021. jan. 20. 08:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

Én nem foglalkozom ilyenekkel.

Sőt mivel magam is szeretem a nyugalmat és a ráérést, igyekszem úgy alakítani a dolgokat hogy sehol és sehova ne kelljen sietnem, akkor meg pláne nem zavar. Szerintem sokan nem is direkt csinálják, egyszerűen ilyenek.

2021. jan. 20. 09:52
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Fú, nagyon. Nem bírom nézni a piszmogást, főleg ha körülményeskedéssel társul. Viszket a tenyerem, hogy kivegyem az illető kezéből a munkát és megcsináljam.
2021. jan. 20. 11:43
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
Nem mindenki kapható arra, hogy a szükségtelen mértékben felgyorsult világgal rohanjon a semmibe. Én sem örülök, amikor valaki miatt topogni kell egy helyben, de elfogadom, hogy más az adott embernek a bioritmusa. Vannak - elég sokan, - akik minden különösebb ok nélkül is alapból idegbetegek, de egyszerűbb kelletlenül is másokra mutogatni, mint gondolkodni, vagy tenni valamit az idegbetegség ellen.
2021. jan. 20. 12:06
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesít, zsigeri reakció tőlem. Ettől függetlenül pontosan tudom, hogy én vagyok az, aki gyorsabb az átlagnál és azt is tudom, hogy mindenkinek ugyanolyan joga van a saját kényelmes tempójához - így hiába morgolódok magamban egy pillanatig, sose szoktam ennek hangot adni, lerendezem magamban, ugyanis nem lenne jogos mást bántani ezért. Már megtanultam pár pillanat alatt lerendezni magamban. Egyébként a baráti társaságomban is alkalmazkodom a nálam lassabb tempójú barátaimhoz, tudatosan odafigyelek a tempómra, akkor is, ha ezzel ellenállok az ösztöneimnek.
2021. jan. 20. 13:17
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Engem az idegesít, amikor előttem andalogva sétál valaki, és elfoglalja a járdát, hogy alig lehet kikerülni. Én mindig sietek, mert nem érek rá.
2021. jan. 21. 13:12
 16/20 anonim ***** válasza:
45%
Amikor együtt kell csinálnim valamit ilyen emberekkel sajnálom, de felcsesz, hogy ötvenszer kell mindent elmondani, és nagyon lassan csinál mindent. Egyébként nem zavar, csak ilyenkor. De ilyenkor nagyon.
2021. jún. 8. 18:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Te vagy ez a pénztáros?

😆😆😆

[link]

2021. jún. 11. 13:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez az állandó rohanási kényszer csesz fel. Minek folyton rohanni? Hova?!
2021. jún. 11. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18. Teljesen egyetértek.
2021. jún. 12. 01:14
 20/20 anonim ***** válasza:
56%

Idegesít :)

Sajna főnököm nagyon lassú, miatta szív az egész banda sokszor, mert képtelen felpörögni.

2021. jún. 12. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!