Többször tapasztaltam már magamon is, hogy nagyon felmegy bennem a pumpa, ha valaki segglassú és mindenkit feltart. Csak én vagyok így ezzel?
Pl amikor valami pultnál ácsorog és akkor kezd csak el azon gondolkozni, hogy mit is akar egyáltalán, végigkérdezi a fél árukészletet, közben meg már 20an állnak mögötte türelmetlenül, mert mindenki sietne a dolgára.
Vagy a kasszánál kezdi kikeresni a kártyát/pénzt/utalványt pluszba még be se pakolt a kosarába a szalagról.
Tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, csak érdekel, hogy ki hogy viszonyul ehhez.
Titeket mi idegesít a legjobban ha lassúságról van szó?
Sőt mivel magam is szeretem a nyugalmat és a ráérést, igyekszem úgy alakítani a dolgokat hogy sehol és sehova ne kelljen sietnem, akkor meg pláne nem zavar. Szerintem sokan nem is direkt csinálják, egyszerűen ilyenek.
2021. jan. 20. 09:52
12/20 anonim válasza:
Fú, nagyon. Nem bírom nézni a piszmogást, főleg ha körülményeskedéssel társul. Viszket a tenyerem, hogy kivegyem az illető kezéből a munkát és megcsináljam.
2021. jan. 20. 11:43
13/20 anonim válasza:
Nem mindenki kapható arra, hogy a szükségtelen mértékben felgyorsult világgal rohanjon a semmibe. Én sem örülök, amikor valaki miatt topogni kell egy helyben, de elfogadom, hogy más az adott embernek a bioritmusa. Vannak - elég sokan, - akik minden különösebb ok nélkül is alapból idegbetegek, de egyszerűbb kelletlenül is másokra mutogatni, mint gondolkodni, vagy tenni valamit az idegbetegség ellen.
2021. jan. 20. 12:06
14/20 anonim válasza:
Engem is idegesít, zsigeri reakció tőlem. Ettől függetlenül pontosan tudom, hogy én vagyok az, aki gyorsabb az átlagnál és azt is tudom, hogy mindenkinek ugyanolyan joga van a saját kényelmes tempójához - így hiába morgolódok magamban egy pillanatig, sose szoktam ennek hangot adni, lerendezem magamban, ugyanis nem lenne jogos mást bántani ezért. Már megtanultam pár pillanat alatt lerendezni magamban. Egyébként a baráti társaságomban is alkalmazkodom a nálam lassabb tempójú barátaimhoz, tudatosan odafigyelek a tempómra, akkor is, ha ezzel ellenállok az ösztöneimnek.
2021. jan. 20. 13:17
15/20 anonim válasza:
Engem az idegesít, amikor előttem andalogva sétál valaki, és elfoglalja a járdát, hogy alig lehet kikerülni. Én mindig sietek, mert nem érek rá.
2021. jan. 21. 13:12
16/20 anonim válasza:
Amikor együtt kell csinálnim valamit ilyen emberekkel sajnálom, de felcsesz, hogy ötvenszer kell mindent elmondani, és nagyon lassan csinál mindent. Egyébként nem zavar, csak ilyenkor. De ilyenkor nagyon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!