Rossz ember vagyok,mit tegyek?
Ki beszéli tele a fejedet ilyenekkel?
A tanulmányi eredmények nem az emberi minőséget mérik.
Nekem még a 3.0-át se érte el soha az átlagom a középiskolában.
Ne csüggedj, sikerülni fog minden idővel. Elsősorban ne másnak, hanem magadnak próbálj megfelelni.
Tudom nehéz, de próbáld meg kizárni a külvilágot, embereket. Higgy magadban, mert ha te nem hiszel magadban, más se fog !
Kezdd kicsiben és meglátod menni fog!
Te most provokálsz, hogy simisimizzük meg a szegény kis buksikádat?
1. A kitűnőről a 3,6-ra rontás rosszabb az átlagnál, de kb 1 jegy rontás 9.-ben teljesen hétköznapi.
2. Az, hogy rendszeresen kiesik a kezedből az étel és mindent elrontasz, az vagy nem igaz, csak játszod a mártírt, vagy ha netalántán igaz lenne, akkor neurológushoz kéne menni mozgáskoordinációs zavar miatt. A só cukor helyett elég bizarr - nagyon nem egyformán néznek ezek ki!
3. Hogy emiatt a rossz ember, sőt aljas címkével illeted magad, azt inkább nem kommentálom úgy, ahogy szeretném, de a felütésem legyen elég komment hozzá. B variáció: kamukérdés. Eléggé hihetetlennek hangzik ebben a kombinációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!