Mért gonoszak az emberek?
Most leginkább a social platformokra gondolok éppen. Próbálok jófej lenni meg stb
Általában ócsárolnak elküldenek melegebb éghajlatra. Ha valami nem tetszik valakinek, akkor már egyből dögöljön meg a másik meg még sorolhatnám. Csak szerintem érett meg az emberiség a pusztulásra vagy más is így látja ? Egyre hidegülnek el az emberek egymástól. És egy olyan ember, mint én aki ezt nem nézi jó szemmel, az levan érdekelve szép szóval. És még én vagyok a rossz aki ezt felmeri vállalni. Véleményeket kérek! Köszönöm
Ezek trollok, megcsömörlött emberek, akiknek elsősorban önmagukkal van problémája. Elküldik ők az elsőbbségadás kötelező táblát is a jó égbe, ha attól jobban érzik magukat.
Ne vedd magadra a bántásukat. Ignoráld őket, és foglalkozz azokkal, akik értékes visszajelzéseket adnak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!