Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a héten vége az...

Szerintetek a héten vége az igazi télnek?

Figyelt kérdés

Most még esik a hó, illetve múlt hétről is megmaradt

Hideg van. (-7 fok jelenleg)

Viszont pár nap múlva elvileg plusz 10 fok lesz és nagy eső.

Én sajnálom, hogy csak egy hétig tartott a tél.

Szerintetek vége a télnek erre az évre?

2021. jan. 19. 09:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Remélem nem. Mármint a havas része,nert ez a hideg nekem már sok.
2021. jan. 19. 09:21
 2/16 A kérdező kommentje:
A hideget én sem szeretem, de a hónak örültem.
2021. jan. 19. 09:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is a havat szeretem.A hideg se baj,mert felöltözök és ennyi.Jobb mint a nyári 40 fok.Nekem legalábbis,mert kapok levegőt és nem izzadok egésznap.Másik meg az hogy most a maszk melegít ha kinn vagy és nyáron is melegít ami nem olyan kellemes volt tavaly nyáron.Én tél párti vagyok mióta ezek a nagyon forró nyarak vannak
2021. jan. 19. 09:38
 4/16 anonim ***** válasza:
10%
Volt amikor márciusban is havazott, honnan tudjuk? Jó lenne amúgy, mert nem nagyon lehet menni sehova se jelenleg, szóval marad a szabadban másszkálás, ahhoz meg jobb a "melegebb" idő.
2021. jan. 19. 09:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet meg hideg februárban.

Jöhet hó is.

En szeretem ezt az időt erre vártam egész télen az utolsóval nem ertek egyet meleg időben a szabadban maszkalva termeszetben sétálva elsülyedek a sárban.

2021. jan. 19. 09:52
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Reménykedem benne. Jobb mint a tavaszias 10 fomos idő. Elvégre tél van. Én imádom a telet és a vele járó hideget is. Langyos meleg idő legyen tavasszal. De már jó ideje évszakok sincsenek.
2021. jan. 19. 09:56
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen, pont ezért örültem a hónak, mert olyan ritka évek óta. Múlt héten mikor jöttem dolgozni, és a friss hó ropogott a lábam alatt, olyan érzés volt mint gyerekkoromban.

Tudom el kell takarítani, meg csúszik az út stb.. De tél van!

2021. jan. 19. 09:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én tél b.zi vagyok és imádom. No meg kell is a minusz. Ilyenkor rengeteg kártevőt is kinyír a hideg. Mondjuk hosszabb ideig kellene lenni ehhez hasonló időnek. 6-os voltam.
2021. jan. 19. 10:05
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Vége.

Majd "tavasszal" szokás szerint itt-ott lesznek még fagyok,de semmi komoly. Hajrá felmelegedés, hajrá szúnyógok, poloskák, kullanccsok és tsi :/

2021. jan. 19. 10:13
 10/16 anonim ***** válasza:
41%

Nálam sosincs hó. Kis porcukrozás volt, de az el is tűnik hamar.

Annyiszor essen a mindenhol maradandó hó, ahányszor süt a nap télen, mert így mindent a hülyepitsák kapnak. Meleg tél, meleg nyár.

2021. jan. 19. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!