Van itt olyan, aki miatt már lett öngyilkos valaki?
Például rettentően szerelmes volt beléd de visszautasítottad, és olyan csalódás volt neki hogy öngyilkos lett. Vagy akár egy szakítást nem tudott elviselni és ezért választotta ezt az utat.
Közületek van olyan akivel történt ilyen? Milyen érzés volt, hogyan reagáltál a hírre hogy már nem él? Én utána miben, mennyire változott meg az életed?
Olyan nincs, hogy valaki miatt öngyilkosok lesznek! Aki öngyilkos lesz, az saját maga miatt teszi, mert egy életképtelen lúzer, aki nem képes elfogadni dolgokat, és a másikra akarja kenni, még a halálát is!
Az ezzel fenyegetés meg egyenesen szánalmas.
Szerintem volt ott más megoldatlan dolog is, amihez jött a szerelmi dolog pluszba, és úgy már sok volt neki.
Egy szerelem mellett (ha az egészséges) az embernek azért van egy élete, és ha az jól működik, akkor nem hiszem, hogy valaki idáig jut. Ezért mondom, hogy szerintem nem csak a szerelmi bánat van ebben benne. Mit hozott otthonról, mennyire támogatják stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!