Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak a férfiak lesznek...

Miért csak a férfiak lesznek öngyilkosok 1 nő miatt?

Figyelt kérdés
Olyanról még sosem hallotam hogy 1 lány tett volna ilyet egy férfiért.
2018. júl. 31. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Pedig a nők között magasabb az öngyilkossági kísérletek száma.
2018. júl. 31. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Mert a férfiak azok nem szülnek gyereket a nők többre tartják magukat annál hogy egy ,férfi miatt megöljék magukat.
2018. júl. 31. 11:38
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Maradjunk annyiban, hogy aki öngyilkos lesz, sosem a nőÉRT vagy férfiÉRT teszi (mégis milyen előnye származna ebből a másiknak?), hanem azért, mert ő maga keresi a menekvést.

Egyébként nem tudom, mire alapozod, hogy ez így van. Tudsz mutatni róla felmérést?

2018. júl. 31. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Miért, kéne? :O Úgy írod, mintha számonkérés lenne. És férfi...ÉRT? Egy öngyilkosság sosem valakiért történik. Egy ember nem tud valakit önmagában öngyilkosságba hajszolni, ha valaki megöli magát valaki 'más miatt' akkor ott eleve voltak már problémák. Addig nekem ne mondja senki, hogy miattam lett öngyilkos, amíg nem én kötöttem a kötelet a nyakába. 28/N
2018. júl. 31. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Mit kell bonyulitani ha akaranám megölném magam is itt a lényeg .azon múlik hogy,megakarsz halni vagy sem .
2018. júl. 31. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a hirekben eddig mindig csak lányokat láttam akik ongyilkosok lettek szerelmi banat miatt. Úgyhogy hülyeséget írsz kerdező. Egyébként a bolond férfiak nem szoktak általában ongyilkosok lenni hanem megprobaljak megölni a csajt meg a párját. Aztán ha mégis öngyilkos lesz azt csak azért csinálja hogy elkerülje a börtönt.
2018. júl. 31. 12:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ismertem ilyen nőt, ha ez megnyugtat.
2018. júl. 31. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Sokakkal egyet értek. Viszont..egy férfiben azért talán nem is tudom hogy fogalmazzak...Nagyobb a bizonyítási vágy,vagy nem tudom. És mikor egy nő ezt így lerombolja,szidja,talán úgy érzi hogy ő nem is olyan férfi...csalódott lesz...nem értékeli magát többre...Nem tudok jol fogalmazni,éppen ezért nem feltétlenül azt akartam mondani,ami ebből a szövegből látszik. Egy nőnek csak igényei vannak a ferfival szemben,csak igényei és elvarasai...egy nőnek könnyű...jol nez ki...nem kell neki semmi mas...a férfinak meg talpra kell állnia...kocsi...ha van de nem olyan jo állapotba van,vagy valami... a ferfinak oda kell tennie ezekkel az elvarasokkal szemben...es talan nem erzi magat mar annyira,hogy is mondjam... olyan ferfinak aki megerdemel egy nőt mikor csalódás éri így...lehet hogy tiszta fejjel kell gondolkozni de nézzünk bele picit a dolgokba...szegény férfit otthagyja a nője...Már megvan az élete igazából...melózni megy...satobbi...És egyszer azon kapja magát hogy otthagyja a felesége,gyerkőcöt viszi persze...kiharcolja ugyenesen. A férfi meg úgy érzi,hogy egyedül hagyták,hogy már csak azért dolgozik hogy ő ne dögöljön éhen...meg persze a gyereket is tamogatnia kell...de mar nincs semmilyen szeretet körben...Már lelki törődést nem kap...csak otthon ül...iszik...es nez maga elé...Jó egy ferfi legyen férfi de vannak meg melyebb érzelmű ferfiak is...

Sosem hallottal? Pedig marhasok ilyen volt már,hogy lány öngyilkos lett mer a pasija nem szerette....

2018. júl. 31. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire nyugtat meg, de éveken keresztül viszonzatlanul szerelmes voltam egy fiúba és az öngyilkosságon is gondolkodtam, mert úgy éreztem, értéktelen nélküle az életem.

És lány vagyok.

2018. júl. 31. 14:48
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

Miért csak a férfiak kezdenek el gyilkolászni, ha sikertelenek a nőknél? :/

Miért csak férfiakról hallani, hogy megölik a nőt, aki visszautasította őket? :/

Nemt'om, elég bizarr felfogásotok van a férfi-női párkapcsolatokról, szóval lehet ez áll a dolog mögött. Nézd csak meg hogy mi megy ezen az oldalon. Egy falkányi férfi veri az asztalt mert azt hiszik, hogy egy nő (= egy másik emberi lény) alanyi jogon kijárna nekik.

2018. júl. 31. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!