Zsozeatya rossz?
Oké, örülünk hogy erről sikerült ilyen jól megegyezned saját magaddal erről.
Személy szerint én sem kedvelem, de ettől még nem írok ki róla külön kérdést...
Szerintem vicces a pali :D :D
Ha művelődni akarok olvasok, ha meg nevetni akkor azonnal megy a zsizi VOD.
Szórakoztató a fő jellemzője. Viszont egyre szavahihetetlenebb és hálátlanabb szerintem.
Ettől függetlenül nem rossz, sőt jó embernek gondolom. De beígér előre valamit bármivel kapcsolatban, és fixen nem úgy lesz. Persze néha közbejöhet valami, módusulhatnak a dolgok, érthető. De hogy mindig..?? Így ne ígérjen.
A hálátlanságot meg inkább úgy értem, hogy nem elég hálás. Sokszor elbagatellizál dolgokat, nem tiszteli eléggé a nézőit, kialakult baráti körét.. ehhez kapcsolódik az előzőleg említett szavahihetetlensége, amivel ugyancsak azt érezteti, hogy nem fontosak eléggé azok, akik várják a beígért dolgokat, akikből él.
Szeretem nézni a streamjeit, amióta átjött FB-re, azóta napi szinte követem. De igazából a kialakult brigáddal együtt szeretem. Nagyon sokat hozzátesznek a többiek a színvonalhoz, élvezhetőséghez. Nélkülük nem hiszem, hogy nézném rendszeresen.
Egy zegzuális zegzes zegzborg!
Hogy lenne már rossz ?
Csokit is ad az iskolás gyerekeknek a kerítésen keresztül xDD
Zsoze nem rossz.
Zsoze tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyásos tonyási !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!