Velem van a baj, ha szerintem Zsozeatya nem vicces?
Az osztályom fele, de még a nővérem és a barátja is őt nézik minden nap. Ha a tesómék itt vannak, folyamatosan a Zsozeatya hangját hallom a szobájából, az osztálytársaim meg szünetben nézik folyton. És szabályosan sírva röhögnek minden mondatán. Én is néztem régebben, mert mindenki őt nézte a környezetemben, de nagyon nagyon ritka az, hogy tényleg megröhögtetett, és nem csak mosolyogtam.
Mielőtt írnátok, nem valami negatív, befordult ember vagyok, én is tudok röhögni elég sok mindenen. :D De ha Zsozeatyát mutat valaki mondjuk, akkor inkább kellemetlenül érzem magam, szerintem eléggé erőltetett.
Velem van szerintetek a baj? 17F
Én nem bírom, de ez a személyes izlésem, hs neked nem tetszik az sem gáz.
Ő az a karakter akinek a stílusa a vicces, és nem amit tesz, vagy mond.
Engem irritál a személyisége, ez a fajta dinka humor, nekem nem vicces. Mindig a volt osztálytársamra emlèkeztet, aki akkor volt 18, és ő röhögött mindig ilyen teli pofával.
Dehát amíg megnevettet, addig a jó, csak másokat ne bántson vele.
De ez is teljesen egyéni dolog. :D
Én imádom azokat a marhaságokat amiket a többiekkel leművel a videókban.
Nekem bejön ez a szint. :D
De Mogács Dánielt is imádom mint humoristát/színészt még is anyám szerint egyántalán nem vicces. Mindenkinek más ennyi a titok.
22/F
Nekem az az érzésem mikor látom őt,hogy olyan mintha be lenne drogozva
Nem normális a tultolt viselkedese
Én sem szeretem, pedig az elején még néztem őt.
Rendes ember lehet, de mellette olyan butácskának, egyszerűnek tűnik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!