Velem van a baj, ha szerintem Zsozeatya nem vicces?
Az osztályom fele, de még a nővérem és a barátja is őt nézik minden nap. Ha a tesómék itt vannak, folyamatosan a Zsozeatya hangját hallom a szobájából, az osztálytársaim meg szünetben nézik folyton. És szabályosan sírva röhögnek minden mondatán. Én is néztem régebben, mert mindenki őt nézte a környezetemben, de nagyon nagyon ritka az, hogy tényleg megröhögtetett, és nem csak mosolyogtam.
Mielőtt írnátok, nem valami negatív, befordult ember vagyok, én is tudok röhögni elég sok mindenen. :D De ha Zsozeatyát mutat valaki mondjuk, akkor inkább kellemetlenül érzem magam, szerintem eléggé erőltetett.
Velem van szerintetek a baj? 17F
Nem.
Ahogy az ízlése sem egyforma minden embernek, úgy a humorérzéke sem. Van, akinek ez tetszik, van, akinek az.
Zsozéatya és a valóság teljesen más....Zsozéatya egy kitalált karakter, aki úgymond szabad szájú, kimondja azt, amit más nem és ez a lényege az egésznek, RP karaktere meg aztán még úgy is csak kitalált, sokan elfelejtik, de az RP(Role Play) Szerepjátékot jelent és ő kitalált egy ilyen idegbeteg csaló karaktert, nyilván valóan ha zsaru lenne és nyomozna, azt kevesebben élveznék, mint egy akció dús valamit. Tehát: Mind ő, mind a vele szereplő emberek 100% normális emberek a hétköznapokban, ráadásul Zsozé egy adakozó szellemű jólelkű hétköznapi ember is. Karaktereit a munkásosztályból meríti és hát Magyarország húzósabb rétegéből :D. Aki ezt semmilyen formában nem ismeri és nem tud elvonatkoztatni tőle az nem is tudja viccként kezelni...de még egyszer mondom: Mindenki normális a környezetében! Kicsi,nagy,fiatal és idős...rengetegen nézik és kedvelik, talán a legerősebb közösség mondhatni mögötte áll...a rossz streamer és ember egyáltalán nem az a szint, mint ő, sőt ellenkezőleg, mivel ő nem full hülye, hanem egy karaktert alakít, így épp hogy kiemelkedő szinten áll a magyar videósok között. De tényleg végszóként: Nem szereted nem baj, de tudjátok: Nem egy ócska szarházi hülye!
Aki komolyabb adásokat szeretne nézni az akkor nézze, amikor Shakes&Fidget streamet tart, akkor lehet beszélgetni vele, mert akkor csak az igazán komoly emberek nézik, akik tényleg beszélgetni szeretnének és a bő többség értelmes!
Mire jó mocskolódni?
Nagyon értelmes, tehetséges ember és amit önerőből felépített, éveket és nem kicsi munkát belefektetve, le a kalappal.
Ha nem tetszik ne írogass róla vagy alkoss lealacsonyító véleményt. Nem kell vele foglalkozni, mert csak magadat égeted. Szimplán rossz az emberismereted vagy a helyes elképzelésed a jó-ról. Engedd el.
Zsoze egy nagyon sokoldalú ember, és kár, hogy ilyen kevés videós van, én sosem kötődtem egy videóshoz sem, hosszútávon, nem kötött le egy sem igazán és egy idő után kikoptak az életemből, de Zsoze mióta elkezdte jelen van az életemben és minden nap nézem. Sokat segít az embereken, jótékonykodik és nem kevés embert húzott ki a depresszióból, köztük engem is. Ha számodra ez semmit se jelent, a véleményed veled együtt semmit sem jelent és hasztalan. Önző emberekből van elég, azokból akik segítenek pedig kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!