Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen furcsa dolgokat szerettek?

Milyen furcsa dolgokat szerettek?

Figyelt kérdés
Vagy furcsa tulajdonságú embereket?

2021. jan. 16. 21:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Milyen furcsa dolgot szeretek?

Pl szeretem a gyakorin olvasni ezt a sok selejtes hozzászólást, főleg azokat melyekben a vért szeretik, haj és hónaljszőr fétisük van, szeretnek kínlódni, vágdosni magukat, wd-40-t szívnak, sátánisták, melegek kontra heterók, összeesküvés elméleteket írnak, a p.niszük méretének nagyságáról kérdeznek, továbbá olyanok akik benyuszizva lesznek terhesek, vagy csak kiveri a csaj a srácnak, utána a trutyis kezével megujjazza magát, aztán rákérdez, hogy ettől lehet-e terhes, szeretem még a számítógépes topikban azt a sok okos kis kockát, amikor rákérdeznek, hogy "be van dugva a modem ??" a megmondó embereket, az írástudatlanokat (remélem elírtam valamit én is xD), a pszichopatákat, a fitymaszűkületeseket, a gombásokat, a hazudósokat, az orbánistákat, a gyurcsányistákat, a sorosistákat, a liberálisokat, magát Vadai Ágnest is nagyon csipázom, Szél Bernivel együtt, aztán vannak még "teccem neki?" és a "megmondjam neki?", azt is szeretem amikor meg akarják győzni az embert hogy a Halott Pénz meg a Honeybeast kis országunk etalonja, és Pápai Joci az évezred hangja, Ákos meg szövegben verhetetlen, de manapság igen szórakoztató a koronita részlegünk is.

De szerintem ez mind normális :)

2021. jan. 27. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!