Tudom hogy buta kérdés de miért csak temetőbe lehet temetkezni? Ha én úgy akarom miért nem temettethetem a szerettem akár a hátsó udvarba is? A kérdés elméleti, bár tudom hogy furcsa, nem kérek beszólogatást,mert nem akarok senkit temetni.
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 13:49
2/5 anonim válasza:
Szerintem is, plusz kegyeleti. Viszont a hamvakat kiadjak. Ez elegge nagy dolog, jovoben ugysem lesz temetes, annyi az ember es hely keves.
3/5 anonim válasza:
És a hamvakat már eláshatod a hátsó kertben
4/5 anonim válasza:
Ráadásul egy egészben lévő hullával sok dolgot lehet csinálni, amit nem akarnak gondolom.
5/5 anonim válasza:
Hamvasztva eltemetheted, ahogy írták már. Egyébként közegészségügyi okai vannak, nem lenne igazán ellenőrizhető, hogy betartsd a minimális védőtávolságokat a kúttól, a pincétől, elég mélyen legyen eltemetve, temetőnek megfelelő talajba, stb.
Hivatalosan az állatodat is csak akkor temetheted el a kertedbe, ha 35 kg-nál kisebb a súlya. (jogászul: max 35 kg veszélyes hulladék - a tetem az - ártalmatlanítható elásással) Más kérdés, hogy ez ma ellenőrizhetetlen, úgyhogy minimális az esély, hogy a megboldogult bernáthegyit kihantolják és méregessék, hogy aztán megbírságoljanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!