Beadnátok magatoknak egy olyan injekciót, aminek hatására minden eddigi emléketek törlődne ? Úgy értem a rosszak, jók is. És tiszta lappal kezdhetnétek az életet.
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 18:16
11/13 anonim válasza:
Hát igen, szívesen kitörölnék néhány nagyon negatív emléket. De az egyik legfájóbbat azért muszáj meghagyni, mert soha többé nem akarom újra átélni és ez ellen tudnék tenni, ha újra olyan élethelyzetbe kerülnék, de csak akkor, ha már látom hova vezet.
12/13 anonim válasza:
A negatívokat se törölném, mert ha valamit elszúrtam akkor annak általában pont negatív következmenye volt.
4es voltam
13/13 anonim válasza:
Konkrétan ujra kell tanulnom jarni, beszelni. Kosz de nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!