Beadnátok magatoknak egy olyan injekciót, aminek hatására minden eddigi emléketek törlődne ? Úgy értem a rosszak, jók is. És tiszta lappal kezdhetnétek az életet.
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 18:16
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
42 szavazat
1/13 A kérdező kommentje:
Annak árán is beadnátok, hogy bár a pozitív emlékeknek oda, de ezzel együtt a fájó, keserves emlékektől is megszabadulnátok ?
2021. jan. 15. 18:17
2/13 anonim válasza:
Qrvasokat tanultam, fix, hogy nem dobnám ki 8 év munkáját:D
3/13 anonim válasza:
Soha nem tennék ilyet és értelmetlen is lenne, ugyanis nem indulnék tiszta lappal, mert csak az emlékeim törlődnének, amúgy ugyanott lennék. Semmi jó dolog nem lenne ebben.
4/13 anonim válasza:
Nem.
Ha nem emlekeznék mit hol rontottam el, újra elrontanám.
Ez nálam független attól, hogy jó vagy rossz emlék-e valami.
6/13 A kérdező kommentje:
És ha csak a negatív emlékeitek törlődnének, akkor se ?
2021. jan. 15. 18:37
8/13 anonim válasza:
Én nem törölném a negatívakat sem, ezek tanítottak meg minden fontos dologra, nélkülük nem lennék ma sehol.
9/13 anonim válasza:
Gyermeteg kérdés. Az emlékek közé nem csak a szerelmi csalódások tartoznak, hanem az is, h nem nyúlunk a tűzbe, nem rágjuk meg a kavicsot, vagy az anyanyelvünk, stb. Nem lenne kafa 45 évesen egy pár hónapos baba agyával élni.
10/13 anonim válasza:
A negatívakat se törölném ki. Azoknak is megvan a szerepük és tanulságuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!