Mire büszkék a magyarok?
az nem számít, látod, milyen büszke :) hogy mire, azt már nem tudom... arra, hogy rasszista? arra, hogy a fajtájából a legtöbb ember büdös, koszos? vagy arra, hogy nem dolgoznak? fogalmam sincs, mindenesetre ezek a tulajdonságok engem is büszkeséggel töltenének el a helyében (ja.... nem)
“Nektek igazából nincs is országotok🙃“
Ez az egyetlen mentsvár, amit egy afgán, egy pakisztáni, egy román, egy moldáv, egy ukrán, egy albán, vagy egy magyar tudna mondani egy baszknak vagy katalánnak vagy egy tatárnak (Tatárföld Oroszország leggazdagabb autonóm területe).
Persze ez a három nép meg röhögne a markába, hogy mit akarnak ezek a koszfészek igénytelen megtűrt népek.
Ha szovjetek nem vonulnak ki önként, most sem lenne ekkora a pofád!
Legyél büszke arra, amit saját kútfőből elértél az életben! Teljesen mindegy, hogy cigány, magyar vagy beduin vagy.
Lehettél volna akár orvos is! Senki nem akadályozott meg ebben! Hadd ne kezdjem el sorolni mekkora respekted lenne még a legnagyobb rasszisták körében is tesó...
“De kivonultak nem:)? Ez a történeted nem változtat semmin:)“
Én milliószor lennék inkább katalán, baszk, galíciai, tatár, andalúz, csecsen és még jónéhány jóléti államban elő autonóm területen elő őslakos nemzetközileg elismert állam nélkül, mint egy koszovói albán vagy magyar (sajnos ez vagyok) akiknek állítólag van nemzetközileg elismert országuk (de hogy milyen azt hagyjuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!