Mire büszkék a magyarok?
Ti egy ocsmány gusztustalan, féreg ,lopós népség vagytok. A magyarok az évszázadok során alkottak, rólatok ez nem mondható el, mert inkább elfoglaljátok/ellopjátok ami a másé. Pl a történelmünkre elég büszkék lehetünk, ti ezt elmondhatjátok? Hát rohadtúl nem.
Jössz itt azzal, hogy a németeknél milyen jó. Az albánoknál meg szarabb mint Mo-on. Nézőpont kérdése az egész. Arról ne is beszéljünk, ami ugyancsak közrejátszik hogy Mo. ilyen szar helyzetben van, hogy az országot vezetők között, különösen az élen is egy c. van.
#8: van még többi általánosító pufogtatás raktáron nálad...???
Pont olyan hibába esel, amit a magyaroktól (a cigányok irányába) zokon vesztek.
Ja, persze a család nálatok fontos.... Látjuk-látjuk... Mikor az idősebb báty, vagy nagybácsi viszi a 4-es út mellé futtatni az alig 15-16 éves lányrokonokat, feleségeket, stb. stb....
Igazán szép példa a híres-nevezetes cigány családszeretre...
Püffff!
Én magyar vagyok és nagyon büszke vagyok rá. A nyelvünk különleges, az ételeink különlegesek, a kultúránk különleges, ez mind a minket ért "idegen" behatásoktól:D Akik megragadtak a 15. században azoknak mondanám hogy globalizáció van, nem lehet egy egész népre kijelenteni, hogy ilyenek vagy olyanok. max magatokból indultatok ki seggek.
Azt inkább nem minősíteném, hogy a kérdező leírja, hogy a magyarok rasszisták, miközben ő ezzel szintén rasszizmust követ el. Jó ott neked Németországban, maradj csak.
Magyarnak nincs mire büszkének lenni, országára meg főleg nem! Valaki jött az albánokkal, hát jól felröhögtem, eléggé röhejesnek tartom. Nem hátrafelé kene nézni, hanem előre, csak úgy lehet fejlődni! Ennyi erővel, akkor miért nem a zulukat hoztad fel?
Rengeteg népnek egyébként nincs “de jure” független állama, csak Spanyolországban ott vannak a katalánok, baszkok, galíciaiak, andalúzok és ezek a népek de facto autonóm területei vagy tízet rávernek a magyar gazdaságra, élnek, mint Marci Hevesen. Ráadásul Baszkföld és Katalónia egész Európa egyik legiparosodottabb és leggazdagabb környéke. Ennyit erről!
Egy népet nem az határoz meg, hogy van nemzetközileg elismert független állama vagy nincs. Itt nagyhatalmi érdekek játszanak közre. Koszovónak is megvolt a nemzetközi lobbija, lett is saját országuk ottaniaknak és most nézz oda: szervkereskedelemből, maffia védelmi pénzekből, ember-és cigarettacsempészetből illetve prostitúcióból tartja fenn magát...
A magyar történelemhez visszatérve pedig bár voltak dicső dolgok a magyar történelemben, de inkább hagyjuk. Ezer éves történelemmel pedig megint fura jönni, amikor más népeknek 3-4-5-6 némelyiknek 7000 éves történelme van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!