Mire büszkék a magyarok?
Őszinte leszek,mi csak annyiból vagyunk különben,hogy a többségünk(99%) nem lop,csal,hazudik,verekszik,ingyen él,bűnözik,agresszív.
Hozzátok képest kicsit kultúráltabbak vagyunk. DE van nálunk is rossz ember bőven...De ez elmondható általánosságban. Nem bántani akarlak ezzel. Ez tény,amit senki sem ismer el. De a bűnök 99%-át ebben az országban nem mi követjük el. Orbán se magyar eredetileg mellesleg.
Na de hogy kicsit beszéljek önmagunk ellen. A magyaroknak már nincs mire büszkének lennie,ezért emlegetik mindig a kárójuk méretét,mert már semmi sincs. Régen mi magyarok hátrafele nyilaztunk,mostmeg...Ti nagyobb valószínűséggel tartotok össze,ha baj van,bár hogy ezt hogyan valósítjátok meg,az kicsit undorító. Tehát jössz,vagy megverlek és nem eszel egy hétig,ami munkát végzel,az a pénz az enyém... De megvalósul a dolog. Ahhoz képest,amilyenek voltunk,már nem igazán erős egy nemzet,inkább birka.
Mire büszkék a magyarok?
Passz, pedig én is magyar vagyok...azt meg nem is értem hogy "Magyarország a magyaroké" mert aki itt születik az már magyarnak számít a szememben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!