Milyen visszatérő negatív gondolataitok vannak?
Figyelt kérdés
Szándékosan itt teszem fel a kérdést, mert nem mentális zavarokra vagyok kíváncsi.
Nekem például olyanok, hogy "nem vagyok elég jó", meg "nem érdemlem meg azt, amit elértem".
2021. jan. 13. 21:02
1/8 anonim válasza:
Nekem az, hogy be kellene fejezni ezt az életet.
2/8 anonim válasza:
Nem vagyok elég jó az nekem is.
‘Miért ilyen az élet velem?’
‘Hogy lehetek ilyen béna?’ Stb.😅
Néha úgy érzem nehezebb sorsot szánt nekem az élet, mint másoknak..
4/8 anonim válasza:
Mindent ki kell próbálni az életben,ezért még mielőtt meghalok,szeretném látni hogy hogyan is néznek ki a belső szervek,ezért megkínoznék pár embert,de persze csak olyanokat akik megérdemlik.
5/8 anonim válasza:
Amit legjobban utálok magamban az az, hogy nem merem jól érezni magam és elengedni magam az adott pillanatnak, mert utána ha pofára esek sokkal gázabb mások szemében, hogy "na a hülyeségre van esze, utána meg jól pofára esett".
Ezt nem is tudom jól megfogalmazni, de szerintem értitek mire gondolok.
7/8 anonim válasza:
pl az hogy be kell magam lőni heroinnal
8/8 anonim válasza:
Nem vagyok elég.
Elvesztegetem az életem/ nem tudok semmit sem felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!