Egy embernek hogy lehet magánélete teljes állás mellett ? Egy teljes állás teljes embert kíván, de közben ott a család is, vagy párkapcsolat. Akik 3 fronton harcolnak, hogy érik el, hogy munkában, és magánéletben is 100 %-osan topon legyenek ??
Én pl tudom magamról, hogy nem lennék képes munka mellett család, párkapcsolat, meg egyéb finomságokra. Munka+ kollégák úgyis kiszipolyoznak, cserébe marad 2 nap (hétvége) a regenerálódásra.
Bár az a baj, hogy az emberek gonoszságának és hülyeségének kiheverésére egy egész élet is kevés lenne !
Úgy értem, aki 3 frontos háborút vív, annak marad idő önmagára ? Meg kjell felelned a munkahelynek, a munkaadódnak, kollégáknak, otthon jó férjnek/jó feleségnek és jó szülőnek kell lenni, különben te leszel a 8 fejű házisárkány...
De nem marad 10 perce se átgondolni az életét, hogy ki is vagyok, miért élek, mi a rendeltetésem, stb....
15: EDDIG még nem, ez a hangsúlyos.
De egy idő után MINDEN rutinná válik. Leginkább a munka, de a barátok, párkapcsolat stb... is.
Hidd el, minden csoda 3 napig tart, egy idő után az ember megunja a munkáját, a párját, a családját és még a gyerekeit is.
Hát (egyébként nincs igazad, de...) tegyük fel így van... egy idő után majd megunom a párom, szakítunk, és majd jőn egy következő...rendben.
Mi a jobb élet? Egész életünket a munkának szentelni, vagy kitölteni az időnket szeretettel, tapasztalatokkal, élettel? Ha neked az első, akkor te élj úgy, de a többség többre vágyik és többet is valósít meg! Persze, mindenkinekna saját döntése mit kezd az életével
19: Akkor meg már az egészsége megy tropára. Az élet egy rutin, rutinná válik előbb-utóbb, és a szeretem helyett a KELL jut előtérbe. Azért dolgozol, mert KELL a pénz, nem azért, mert szereted.
A barátok, meg párkapcsolat= a saját egód fényezése. Igazából ez is önző dolog, mert szeretetet vársz el tőlük, nem önzetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!