Hogyan ne legyenek érzéseim? Hogyan nyomjak el minden vágyat azután, hogy valaki szeressen?
Az egész eddigi életem abból ált, hogy valaki csesztetett. Megutáltatták velem az embereket. Hogyan ne vágyjak mások felől érkező empátiára?
Léteznek eggyáltalán olyan emberek akiket ténylegesen érdekelnek mások hátsószándék és rosszindulat nélkül?
Nem fogod tudni elérni, hogy ne legyenek érzéseid. Egyszerűen, ez az emberi természet része.
A baj inkább az, hogy valószínűleg annyira toxic közegben voltál, hogy megtette a hatását és továbbra is tudat alatt ilyen toxic embereket fogsz keresni.
És igen, vannak olyanok, akik rosszindulat nélkül kezelnének. Na, őket fogod ignorálni, mert a társadalom nagy része ezt teszi velük. Vagy, egyszerűen túl unalmasnak fogod őket találni.
(Én is ilyen lennék, csak már belefáradtam az emberekbe.)
Érzéseid mindig is lesznek, az ember így van gyárilag bedrótozva. Viszont szerencsére az érzelmek kezeléséhez fel lehet ám nőni. Igen, a negatív érzések kezeléséhez is.
"Léteznek eggyáltalán olyan emberek akiket ténylegesen érdekelnek mások hátsószándék és rosszindulat nélkül?" Igen. És meg lehet ám tanulni őket megtalálni.
Azt nem nagyon lehet elnyomni, ezen érzéseidtől vagy ember.
Léteznek, nem is kevesen! Csak őket nehezebb észrevenni, mert kevésbé keltik fel a figyelmedet.
Kívánom, hogy forduljanak jóra a dolgaid!:)
Van egy film, pár napja láttam a TV-ben:
'Equilibrium-Gyilkos nyugalom' a címe
Az pont erről szól, hogy miért nem jó mégsem, ha nincsenek érzéseink.
Én pont így vagyok mint amit az első írt
Szerethiány van, de amikor olyannal találkozom aki törődne pátyolgatna, valahogy pont azok akikből nem kérek, és fárasztanak valahogy és viszolygást keltenek.
Valahogy ez tényleg olyan mintha mazochistára lenne beállva az ember. Rohanok olyanok után viszont, akik le se ejtenek.
Nem értem miért olyanokkal akarok kapcsolatot akik mellett ugyis csak szenvednék a folyamat közömbösségüktől.
Tisztára mint valami önbeteljesítés.
Valóban abból eredhet hogy amikor azt érzi az ember hogy őt nem szereti senki, mintha folyamat ezt akarná Tudattalanul magának újra és újra bizonygatni, igazolni. Teljesen automatikusan, azaz mindennemű ráhatás nélkül. Azaz tehetetlenül.
Valahogy (irracionálisan ugyan), de azt kéne magunkba beszélni hogy szerethető vagyok, mindenki szeret, mert akkor tudattalan ehhez keresne (és találna)az agy igazolásokat, és egy folyamat önerősítő spirál jönne létre, a negativ gyengítő helyett.
Valamelyik kvantumfizikai videoban is benne vam az agyműködés.
Kialakulnak gyerekkorban az idegpályák a maguk kis asszociácioival, aztán folyamat ezt a gondolkodás sémát ismételgeti az agy és egyre mélyebben beágyazva megkövesítve, sőt, ezen alapulva ujabb idegpályákat hozva létre. Azaz folyamatosan szajkozza magában, hogy rossz vagyok nem kellek, ő is kinevet, ő is megbánt, na ugye na ugye.
Folyamat be kellene ültetni az agyba a pozitivat és azokat mantrázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!