Mik vagy kik azok amiket sose tudtál elfelejteni a tini/kamasz éveidből? Lehet esemény, történés, bármi
Az első szerelem, vagy a srác aki kikosarazott, vagy éppen az aki végig csúfolt...
Konkrétabban, olyan személyek akik megbántottak, sérelmet okoztak egy életre, de írhattok pozitívat is-főleg a tini évekre gondolok
Szemtanúja voltam ahogy jön ki a szertárból egy 12.es csajszi a szoknyáját igazgatva, és egy 50feletti történelemtanar a sliccét igazgatva... ez megtanított a világ müködésére.
Élesen megvan amikor elősször álltam ki magamért, felébresztették az alvó oroszlánt es összevertem a srácot, később pedig a fegyelmi tárgyaláson a teljes tanári kar engem védett.
Az első cigi
Az első füves cigi
Mikor elősször érintettem puncit
Az első nyaram mikor nem álltam be a sorba, nem mentem el nyárimunkázni valami rabszolgatelepre, hanem vettem egy fűnyírót és azzal "vállalkoztam" a környező falukban és 2003 ban ezzel 1 nyár alatt 300ezret megkerestem, akkoriban nyári melóval átlag 1 egész nyar alatt 70.000ret lehetett megkeresni...
Valszeg ez alapozta meg az élethez való hozzáállásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!