Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jó embernek tartod magad?...

Jó embernek tartod magad? Miben kéne változnod? Mely tulajdonságokat utálod magadban vagy akár másban?

Figyelt kérdés

2021. jan. 11. 01:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
kenyelmes
2021. jan. 11. 07:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Jó embernek tartod magad? Egyértelműen nem

Miben kéne változnod? Őszinteség, mármint olyan formában, hogy ne hagyjam magam elnyomni, ezáltal ki tudjam mondani mit gondolok, mit érzek, ne kelljen olyan élethelyzetekbe bonyolódnom, ami nekem nem jó. Úgy tudjak emberi kapcsolatokat építeni és megszakítani, ahogy nekem szükséges, nem hogy arra mások "kényszerítenek rá"

Emellett már csak olyan apróságok külsőleg, mint teljes fej csere, végleges szőrtelenítés itt-ott, némi zsír izomra "cserélése"

Mely tulajdonságokat utálod magadban vagy akár másban?

A fentieket leginkább

2021. jan. 11. 07:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam se rossznak,se jónak.Igazából nem tudom ezt eldönteni.Nagyon nehéz.Nagyon sok jó tulajdonságom van,amihez nagyon sok rossz is van, szóval nem egyértelmű számomra.

Picit türelmesebbnek kell lennem másokkal,nem hagyni,hogy más véleménye befolyásoljon bármiben.Jobban ki kell magamért állnom.

Az önbizalmamon változtatnék.Hogy jobban ki mérjék állni magamért,az elveimért.

Másokon nem akarok változtatni.Mert ezt nem lehet megtenni.Azokat az embereket,akiknek túl sok a számomra unszimpatikus dolog,azokat úgyis elkerülöm.Azokkal nem foglalkozom.

Viszont ha kívánhatnék valamit,akkor azt kívánnám,hogy legyen a világ kicsit kevésbé státusz orientált.

2021. jan. 11. 08:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Én néha megbotránkozóan viselkedem, örjöngök, goromba vagyok, szenvedély beteg vagyok, pletykálok, viszont ki állok azokért akiket az önzők kihasználnak, magánéleti tanácsokat adok, persze nem magamból ki indulva, ha kikürtölök valamit akár hasznos akár jelentéktelen csak a saját népszerűségem érdekel. Úgyhogy egy tízes skálán ha 0 a tömeg gyilkosok 5 az átlag és 10 a szentek száma, akkor én egy 4-es vagyok.
2021. jan. 19. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!