Mi az egyik legjobb tulajdonságod,és milyen tulajdonságokat nem szeretsz?
Írhattok többet is,tehát ilyen és ilyen vagyok,ilyet és ilyet nem szeretek.
Kort is ha lehet.
Kora gyerekkorom óta megosztom az embereket. Van, aki szeret, van, aki utál, de hidegen nemigen hagyok senkit sem. A szürke eminenciásokat ki nem állhatom. Az ember legyen VALAKI! Vegyék észre, ha bemegy valahova.
No, ez utóbbi mostanában már nem mindig sikerül.
+60F
Az emberi kapcsolataim helyén kezelem, pozitív, barátságosnak tartom magam.
Haragtartó vagyok és általában flegmaként jellemeznek, bár ez szerintem nem negatív, csak a lumpenproletariátus velejárója.
Mindíg, mindenkin segítek.
A rossz, hogy magamat nem tudtam megmenteni.
Szeretem: kreativitás, találékonyság
Nem szeretem: merevség, túlzott komolyság, túlgondolás
Szeretem:
Általában aranyosnak tartanak, sokszor kaptam meg hogy jólelkű vagyok, és senkinek nem tudnék úgy szívből ártani. Egyedinek nevezhető gondolkozásom van, ezalatt értem hogy "random" dolgok jutnak eszembe, sokszor nem érzem a határokat hogy bizonyos dolgokról illik-e beszélni, és ezt az autentikus, mások véleményétől független személyiséget sokan szórakoztatónak tartják.
Néha rossz néha jó:
Nagyon szélsőséges ember vagyok. Ha valamit akarok azért bármit megteszek, de ha valamitől elmegy a kedvem, azt fájdalmasan le💩om. Annyiból jó hogy prioritásokat állítok fel, viszont ez a fanatizmus melletti közöny nem minden területen jó.
Egyértelműen utálom magamban:
Sokszor nem vagyok elég határozott, és hiányosak a szociális készségeim. Nem tudok konfliktust rendezni, nehezen illeszkedek be, nem tudok asszertív lenni. Túlaggódok dolgokat, ez sokszor be is árnyékolja a szép pillanataimat. Érzelmileg labilis tudok lenni, az ok nélküli sírástól el tudok jutni a "jaj de boldog vagyok megölelnék mindenkit" állapotig. Persze az a jó tulajdonságom, hogy ezt a változékony érzelmi világot nem töltöm ki senkin, nem vagyok "ha nekem rossz napom van neked is az lesz" típus.
Jó tulajdonságok:
Kreatív vagyok, szeretek új dolgokat és új embereket megismerni, aranyosnak és kedvesnek tartanak, jó a humorom, kitartó vagyok, nem tudnak megállítani ha el szeretném érni a célomat, szeretek másoknak segíteni
Is-is:
Sokszor spontán döntök, szélsőséges tudok lenni érzelmi téren, makacs vagyok
Rossz tulajdonságok:
Hajlamos vagyok a hirtelen haragúságra, sokszor előbb beszélek vagy cselekszek, mint gondolkoznék, haragtartó vagyok, so mindenbe belekezdek, de nem fejezem be, sokszor mindig az enyémnek kell lennie az utolsó szónak...
Jó tulajdonságaim szerintem:
- Megbízható
- Jóindulatú
- Jól alkalmazkodok
- Jó az önkontrollom
- Figyelek másokra, és az érzéseikre
- Nem sok ember érdekel, az ismerőseim közül sem, és sokszor észrevettem, hogy eléggé önző vagyok, de én ezt szeretem magamban
Rossz tulajdonságok:
- Hiányzik belőlem a szikra, az az erős motiváltság, hogy valamit akarok, és mivel ez nincs meg eléggé egyhangúan érzem magam állandóan
- Irigy vagyok, de ettől nem kívánok rosszat másoknak, inkább motivációként szolgál, hogyha ügyes vagyok én is megszerezhetem ezeket
- Haragtartó
- Úgy érzem nincs személyiségem sokszor
- Nehezen alakítok ki kapcsolatokat amikről, úgy érzem valódiak
- Mindenkiben a rosszat látom, vagyis azt feltételezem, bár ez nem teljesen rossz tulajdonság
- Hajlamos vagyok ráfüggni a másik személyre, ha igazán megfog
- Sokszor hazudok, amíg nincs komolyabb következménye
Na és kedves kérdező, te hogyan látod önmagadat? :D 22/F
Kreatív, kettős személyiség ikrek lévén, szélsőséges, jó humorú, közvetlen, barátságos, mosolygós, ahogy esik úgy puffan, elkésős, szenvedélyes, egyedi, dekoratív, fiatalos, a látszat csal típus, rafkós, undok, kedves, szerethető, hazug és őszinte.
Nyugodt és egy állat, mind engem jellemez,de sosem olvadok bele a tömegbe.
41/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!