Szoktad azt érezni, hogy teljesen reménytelen az életed úgy, hogy nincs vele semmilyen konkrét baj, egyszerűen boldogtalan vagy?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 00:42
11/13 anonim válasza:
Elég gyakran, bár azért meg tudok nevezni konkrét problémákat is.
12/13 anonim válasza:
Igen. Kívülről szemlélve minden rendben van az életemmel. Jól élünk, van egy csodás párom, olyan munkám, amit szeretek, nagy és támogató családom van, vannak haverjaim, vannak barátaim, mégis folyton elégedetlen vagyok azzal, amit elértem. Úgy érzem nem itt kéne tartanom, több pénzt kéne kapnom a munkámért, más irányba kellett volna mennem egyetem után, ami jobban fizet stb. Összességében gyakran érzem rosszul magam, pedig semmi okom nincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!