Mekkora erö kell ahhoz, hogy valaki kioltsa saját életét?
A ravaszt meghúzni elég könnyű, nem? Úgy értem kevés kis erőfeszítés elég hozzá.
De elég egy egyszerű nyelés egy kis ciánból. Az még kevesebb erőfeszítés.
Vagy félreértettem a kérdést? :D
Igen fegyverrel ez "könnyünek" tünik. Nem kell gondolkodni csak gyorsan cselekedni.
De mi van akkor,ha erre nincs lehetöség és mondjuk a kötél vagy pedig a vonat marad?
Mekkora bátorság kell ahhoz,hogy oda tedd?
Ha addig se gondolkodsz, amíg várod, hogy elérjen a vonat, ugyanolyan könnyű, hiszen csak aállni vagy ülni kell.
De ilyen nem létezik, úgyis gondolkodni fogsz az utolsó pillanatig és majdnem biztos, hogy kiugrasz az útból.
Ugyanígy a kötéllel, stb.
Pont ezért szoktak az emberek leugrani magasból vagy vegyszert bevenni, mert azon gyorsan túlvagy, és utána már hiába gondolod meg magad - mert tudod, hogy az utolsó pillanatokban úgyis meg fogod gondolni magad - akkor már nem tudsz változtatni, és így eléred azt, amit a célodnak véltél.
Semennyi. Még annál is kevesebb kell ahhoz, hogy "öngyilkossági kísérlet"-nek hazudott "na látod ez lesz ha nem nekem van igazam" jeligére pl begyógyszerezed magad.
Az emberi létezés legalja az egyszer biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!