Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mekkora erö kell ahhoz, hogy...

Mekkora erö kell ahhoz, hogy valaki kioltsa saját életét?

Figyelt kérdés

2018. szept. 1. 23:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A tested túl akar élni,és megnyilvanul az ösztönben is. Pl ha esel magasból össze húzod magad,védeni akarod a testet(az agyad akarja) tehát a ravaszt is nehéz meghuzni,mert az agyad erősen ellenáll,és parancsot ad az ujjadnak, hogy el onnan...sztem ha fogalmad se lenne róla,mi az a pisztoly,az agyad nem tudná, hogy még fogsz halni ettől, és lazán meghuznad.
2018. szept. 2. 11:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Még mindig imádom ezt a pontozós dolgot. Egyik válaszom 0%, másik 100%. Jóül működik a rendszer.
2018. szept. 2. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy az öngyilkosságnak nem a bátorsághoz és nem is a gyávasághoz van köze.

Aki véget vet az életének, az valószínűleg rettenetesen el van keseredve, nem lát kiutat, úgy érzi, nincs értelme élni.

Szidhatjuk őket, de nem vagyunk a helyükben.

Én voltam már olyan tudatállapotban, amikor úgy éreztem, nincs kiút, semmi sem valódi körülöttem, tehát megmenteni sem tud senki. Nagyon rossz volt, megfordult a fejemben, hogy esetleg emiatt öngyilkos is leszek, de nem tudtam volna megtenni.

Akkor ezek után gondoljunk csak bele abba, hogy mennyire szörnyű lehet annak, aki meg is teszi.

2018. szept. 5. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!