Mekkora erö kell ahhoz, hogy valaki kioltsa saját életét?
Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 23:50
11/13 anonim válasza:
A tested túl akar élni,és megnyilvanul az ösztönben is. Pl ha esel magasból össze húzod magad,védeni akarod a testet(az agyad akarja) tehát a ravaszt is nehéz meghuzni,mert az agyad erősen ellenáll,és parancsot ad az ujjadnak, hogy el onnan...sztem ha fogalmad se lenne róla,mi az a pisztoly,az agyad nem tudná, hogy még fogsz halni ettől, és lazán meghuznad.
12/13 anonim válasza:
Még mindig imádom ezt a pontozós dolgot. Egyik válaszom 0%, másik 100%. Jóül működik a rendszer.
13/13 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy az öngyilkosságnak nem a bátorsághoz és nem is a gyávasághoz van köze.
Aki véget vet az életének, az valószínűleg rettenetesen el van keseredve, nem lát kiutat, úgy érzi, nincs értelme élni.
Szidhatjuk őket, de nem vagyunk a helyükben.
Én voltam már olyan tudatállapotban, amikor úgy éreztem, nincs kiút, semmi sem valódi körülöttem, tehát megmenteni sem tud senki. Nagyon rossz volt, megfordult a fejemben, hogy esetleg emiatt öngyilkos is leszek, de nem tudtam volna megtenni.
Akkor ezek után gondoljunk csak bele abba, hogy mennyire szörnyű lehet annak, aki meg is teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!