10-es skálán mennyire tartjátok magatokat toleráns embernek ? A 10 nyilván a leginkább.
Hetest adtam magamnak. Egyrészről én elfogadom ha valaki meleg, transz, vegán, fekete, ázsiai stb. A társaságban mindig próbálom a józan észt sulykolni másokba, és szépen vitázni, nem pedig veszekedni. Ha egy seg*h*lye társaságban vagyok, akkor is nyugodt maradok, és ha látom, hogy nem lehet rájuk hatni, inkább csak csendesen hallgatok és bólogatok, tekintve rajtuk nem lehet segíteni.
Viszont pl a konteósok olyan szinten feldühítenek (megcsippelnek, 5G-vel aktiválnak, jönnek a gyíkemeberek, Merkel is egy gyíkember, gyerekek vérét isszák alagutakban a föld alatt, az idők kezdete előtt minden nép előtt volt a magyar, a többi belőlünk vált ki, meg egyéb faxságok), hogy ha lehetne, kérdezés nélkül kivégezném az összeset. A vénasszonyokat is.
Meg az állatkínzókat.
Szóval értelmes társaságban toleráns vagyok, éa nyitott a világ dolgaira. De ha ez átcsap összeesküvés elméletbe, rasszistáskodásba, mások kinevetésébe, meggyalázásába, már készítem is a kötelet.
Nagyon sok mindent tolerálok, de vannak bizonyos nézetek és bizonyos hozzáállás, amelyekben viszont nagyon alacsony az ingerküszöböm.
Ezért összességében 8-as adtam.
8at adtam.
Alapvetően toleráns vagyok.
De vannak "gombjaim", amiket nem szeretem ha nyomogatnak, főleg nem ha újra meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!