Miért nem lehet kicsit toleránsabbnak lenni a kezdő kasszással?
Ma egy fiatal lányt tanítottak be a kasszában, a ruhaüzletben. Üzlet nevet nem említenék. Magyarázta a boltvezető neki, hogy mit hogy kell.
Amúgy kedves volt a lányka, ügyes is, csak hát látható volt, hogy új még, bizonytalan. Hárman álltunk sorban, kb. üres volt a bolt. És a házaspár, akik épp fizettek a lánynál, megelégelték azt, hogy miközben kiszolgálják őket, a vezető magyaráz így lassan haladtak. És végül olyan erélyesen szólt rá a házaspár egyik tagja a lányra, hogy igyekezzél már, hogy szó szerint bennem is meghűlt a vér. Nem kellene így beszélni szerintem senkivel. Ha valakinek nincsen ideje, akkor nem megy ruhaboltba. És egyébként is lehetnének megértőek, valamikor muszáj gyakorolnia az újoncoknak élesben is.
Mi a véleményetek a helyzetről?
Ilyen parasztok sajnos a mai emberek.
Egyáltalán nem érdekli őket a másik.
Mindenhol vannak ilyen t*pló bunkerek. Igazából a kassza másik oldalán lehet ténylegesen látni, mennyi se ggfej van az emberek között. Én is voltam kis ideig kasszás.
Nekem az a tapasztalatom, hogy aki így viselkedik, az tipikusan olyan, hogy a saját munkahelyén a főnöke még azt sem tudja róla, hogy létezik egyáltalán, mindenki által le van sz@rva, aztán ilyen helyzetekben meg kiskirálynak képzeli magát, mert végre nem ő van a farok rossz oldalán.
Nem kell az ilyen barmokkal foglalkozni. Engem is zavart először, aztán később fapofát vágtam már mindenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!