Hány éves korban lesz kevésbé rugalmas és toleráns az ember?
Én pedig azt mondanám, hogy nem kor függő.
Rengeteg embert ismerek aki 25 felett nyílt meg a világ felé... én is rengeteg durva helyen és környezetben jártam és éltem a világban bőven 25 felett, teljes rugalmassággal.
Édesanyám lassan 70, de teljesen nyitott, laza, rugalmasan kezel mindent.
Amikor a párodban màr nem azt nezed hogy de jo mennyit hülyültök együtt hanem azt is hogy mit tanul dolgozik iszik drogozik e, hizott e, stb, es igy jönnek azok a feltételek folyamatban hogy te kivel tudod elkepzelni az életed es neked miben kell, hogy megfeleljen a màsik, ahelyett hogy csak önfeledten ellennél a kapcsolatban agymenések nelkül, a másik teljes elfogadàsa mellett.
Talàn amikor kezdödik az élet es rajössz hogy majd magadat kell fenntartanod onnanstol jönnek ezek a feltételek. Meg hogy uristen nem takarit/föz a bnöm, szakitsak e tipusu kérdések stb
*Ja es hogy biztos aranyàsi a csaj feltevsek es a többi.
Ahelyett hogy csak natur megélnéd a napokat vagy a kapcsolatot örömmel es jonapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!