Ha a devizahitelesek azt akarják, hogy toleránsak legyenek velük, akkor nem kéne nekik is annak lenniük?
Ehelyett csak ész nélkül szórják a különböző negatív jelzőket azokra, akiknek nincs devizahitele
A Bíró Icáról szóló cikkek alatt meg lúzerezik azokat, akiknek nincs annyi ingatlana, mint amennyi Bíró Icának volt.
Én erről lemaradtam, felvilágosítana valaki?
Egyébként azért 200 oldalas, apróbetűs az összes hitelszerződés, mert az emberek 99%-a el sem olvassa és nem is érti, hogy mi van benne.
A Magyar devizahitelesek nagyon toleránsak és béketűrőek.
Az MNB 2004 júniusi stabilitási jelentésében található drámai kifejezések a devizahitelezéssel kapcsolatban súlyos veszélyre utalnak a fogyasztói oldalon:
"A devizában eladósodó háztartások számára a törlesztőrészlet megugrásának esélye nem negligálható kockázatot jelent"
"A törlesztő összeg emelkedésének valószínűsége nem alacsony"
"A fizetésképtelenség esélye nagy..."
"egyszerre nagyszámú hitel bedőléséhez vezethetnek"
"fedezetértékesítési nehézségek adódhatnak"
"Ennek a kockázata – például a fedezetek diverzifikációjával (pl. életbiztosítás is bevonásra kerül) – csökkenthető."
Kedvező hatásáról, csak a pénzintézeti oldalt érintően találunk elismerő szavakat:
"a nagyobb fedezet alacsonyabb veszteségrátát és ezen keresztül nagyobb banki profitot eredményezhet"
Kínában felakasztottak néhány bankárt.
Izlandon börtönbe zártak néhány bankárt.
Hazánkban a bankároknak a haja szála sem görbült.
Kérdező!
Arra nem gondoltál még, hogy azok akik a negatív jelzőket szórják, és lúzerezik a többieket, azoknak sosem volt devizahitele.
Én eddig csak Lázár János politikustól hallottam olyat, hogy "akinek nincs semmije, az annyit is ér". Úgy tudom, hogy neki nincs devizahitele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!