Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a devizahitelesek azt...

Ha a devizahitelesek azt akarják, hogy toleránsak legyenek velük, akkor nem kéne nekik is annak lenniük?

Figyelt kérdés

Ehelyett csak ész nélkül szórják a különböző negatív jelzőket azokra, akiknek nincs devizahitele

A Bíró Icáról szóló cikkek alatt meg lúzerezik azokat, akiknek nincs annyi ingatlana, mint amennyi Bíró Icának volt.

2019. júl. 18. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Nagyrészük buta, mint a segg és ennek megfelelően is viselkednek.
2019. júl. 18. 20:55
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Én azt nem értem miért kéne toleránsnak lenni velük? Aki hitelt vesz fel az vállaja a következményeket. Jó hogy nem majd kifizeti nekik az állam a többi meg aki kinyögte meg nézelődhet. Helyes is, hogy mind bukja el, aki nem tudja kifizetni.
2019. júl. 18. 20:59
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem nézheted ilyen módon a dolgot. Természetesen eszetlenség volt a részükről, de hogy ez megtörténhetett, ebben az állam bácsi is vastagon benne volt és van is, mert a bank elvtársakat kénye-kedvük szerint kiszolgálja a lakosság védelme helyett.
2019. júl. 18. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Ezzel csak azok törölköznek, akiknek nincs elég eszük. A hitelek így működtek és mindig is így működnek. Felveszed és utána fizeted vagy nem fizeted és elbukod. Ennyi. Ebben nincs más opció. Az, hogy valaki nem olyan hitelt vállal, amire felkészül, az nem az állam és a bankok hibája. Énis most hitelt törlesztek, de ésszerűet. A fizetésem minimum 4-szer de inkább 5-ször nagyobb a havi törlesztőnél. Így egy esetleges válság miatti duplázódásban is megállnám a helyem. Épp ezért nem tudom sajnálni azokat, akik a havi 200k-s fizujukra 100k-s hitelt vettek fel. Mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér.
2019. júl. 18. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Azért 126 vagy 128 forintra levinni a frankot elég nagy pofátlanság volt. Semmi nem indokolta, főleg nem a gazdasági mutatók. Ha csak 30-50 forint áringadozás lett volna, simán kiheverhető, na de 150, az nem. Ez mesterségesen generált g.cség volt. Köszönjük.
2019. júl. 18. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Én erről lemaradtam, felvilágosítana valaki?

Egyébként azért 200 oldalas, apróbetűs az összes hitelszerződés, mert az emberek 99%-a el sem olvassa és nem is érti, hogy mi van benne.

2019. júl. 18. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

A Magyar devizahitelesek nagyon toleránsak és béketűrőek.

Az MNB 2004 júniusi stabilitási jelentésében található drámai kifejezések a devizahitelezéssel kapcsolatban súlyos veszélyre utalnak a fogyasztói oldalon:

"A devizában eladósodó háztartások számára a törlesztőrészlet megugrásának esélye nem negligálható kockázatot jelent"

"A törlesztő összeg emelkedésének valószínűsége nem alacsony"

"A fizetésképtelenség esélye nagy..."

"egyszerre nagyszámú hitel bedőléséhez vezethetnek"

"fedezetértékesítési nehézségek adódhatnak"

"Ennek a kockázata – például a fedezetek diverzifikációjával (pl. életbiztosítás is bevonásra kerül) – csökkenthető."

Kedvező hatásáról, csak a pénzintézeti oldalt érintően találunk elismerő szavakat:

"a nagyobb fedezet alacsonyabb veszteségrátát és ezen keresztül nagyobb banki profitot eredményezhet"

Kínában felakasztottak néhány bankárt.

Izlandon börtönbe zártak néhány bankárt.

Hazánkban a bankároknak a haja szála sem görbült.

2019. aug. 28. 16:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem toleránsak, többségük egy gusztustalan féreg.
2019. aug. 28. 19:19
 9/9 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező!

Arra nem gondoltál még, hogy azok akik a negatív jelzőket szórják, és lúzerezik a többieket, azoknak sosem volt devizahitele.

Én eddig csak Lázár János politikustól hallottam olyat, hogy "akinek nincs semmije, az annyit is ér". Úgy tudom, hogy neki nincs devizahitele.

2019. aug. 29. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!