Kivancsi lennek ra,hogy az emberek, foleg nok miert szeretik magukat meztelenul mutogatni. Kapnak erte penzt? vagy valaki az egojat noveli? Nem ertem. Nem gaz ha viszed a kocsid szerelohoz es te vagy a falon?
5-ös vagyok,a napiszaron javarészt olyan nők találhatók akik maguktól is megosztanák ezeket a képeket az megint más.Meg az is,hogy egy nő aki pl nem tud róla,hogy fényképezik vagy nem szeretné ha közszemlére tennék az viszont bűncselekmény.
Elég ostoba példa volt a napiszar 😃
Egy földönkívüli meg azt nem érti, miért csomagolják magukat ruhába az emberek olyankor, amikor semmi szükség rá.
Felnőtt ember szabad akaratából azt csinál a saját fényképeivel, amit akar.
"Meg az is,hogy egy nő aki pl nem tud róla,hogy fényképezik vagy nem szeretné ha közszemlére tennék az viszont bűncselekmény."
Aki nem szeretné,hogy közszemlére tegyék,az ne meztelenkedjen.Én sem lóbálom a farkam nyilvános helyen.
Igen 14., a publikus meztelenkedés már magában is "közszemlére tevés".
Na ezzel nem azt mondom, hogy nyugodtan lehet lesifotózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!